ZVIJEZDE

Pamela Anderson ima petog muža, tajno se vjenčali

Potajna svadba 53-godišnjakinje i tjelohanitelja

Pamela: Kažu da su sretni. Arhiv

N. D. / Index.hr

27.1.2021

Pamela Anderson udala se peti put, piše "Page Six", prenosi "Index.hr".

Tabloid piše kako se 53-godišnja glumica i aktivistica na Badnjak potajno udala za svog tjelohranitelja Dena Hejhursta (Dan Hayhurst). Par se vjenčao u njenom domu na otoku Vankuver.

- Udala sam se na imanju koje sam kupila od bake i djeda prije 25 godina. Ovdje su se moji roditelji vjenčali i još su uvijek zajedno - rekla je za "Daily Mail" i dodala. 

- Osjećam se kao da sam napravila puni krug. Tačno sam gdje trebam biti - u rukama muškarca koji me istinski voli. 

"Page Six" u septembru je otkrio da je Pamela u vezi s Denom nakon što se razvela od supruga Džona Petersa (Jon), s kojim je bila u braku samo 12 dana.

- On je u 40-im. Pravi muškarac, napokon. Zna kako je tretirati. To je lijepo za vidjeti - govori za američki tabloid izvor blizak Pameli.

Pamela Anderson prvo je bila u braku s Tomijem LIjem (Tommy Lee). Zatim se 2006. udala i razvela od Kid Roka (Rock). Dva puta zatim se udavala za glazbenog producenta Rika Solomona (Rick), prvo 2007., što je završilo poništenjem, te zatim ponovo 2013. godine.

U januaru 2020. Anderson se udala za Petersa. Peters tvrdi da ga je ostavila nakon što joj je otplatio dugove, što je ona negirala. On se zatim vratio svojoj bivšoj zaručnici, koju je ostavio zbog Pamele.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.