IZGLEDA BESPRIJEKORNO

Blista u osmoj deceniji: Pjevačica se uvukla u kožne hlače i Mercedesom došla na snimanje

Neda se ovih dana osvrnula na slučajeve seksualnog zlostavljanja glumica u Srbiji i poslala poruku Mileni Radulović

N. Aj.

30.1.2021

Ukraden: U osmom desetljeću izgleda besprijekorno. Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Pjevačica Neda Ukraden i u osmoj deceniji izgleda besprijekorno, a to je još jednom i dokazala.

Neda Ukraden još je jednom mnoge iznenadila svojom besprijekornom figurom. Pjevačica je trenutno u Beogradu, a upravo su je tamo snimile kamere dok je dolazila na snimanje emisije "Nikad nije kasno".

Neda će u avgustu napuniti 71. godinu, a iako je zakoračila u osmo desetljeće i dalje preferira mladenački stil. Ovog je puta na sebi imala crnu kožnu jaknu s krznom, crne kožne hlače i gležnjače s visokom potpeticu.

Ukraden: Neda se ovih dana osvrnula na slučajeve sekusalnog zlostavljanja glumica. Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Kao žena kažem ti bravo

Dotjerana od glave do pete izašla je iz bijelog Mercedesa i krenula prema studiju.

Inače, Neda se ovih dana osvrnula na slučajeve seksualnog zlostavljanja glumica u Srbiji i poslala poruku Mileni Radulović, koja je prva izašla u javnost s pričom o tome da je, kad je imala samo 17 godina, silovao Miroslav Aleksić.

- Draga Milena, obraćam ti se kao žena ženi, ali i kao majka kćerci jer bi mi to mogla biti! Kao žena kažem ti bravo. Bravo za to što si ovim hrabrim javnim iznošenjem grozota koje su se tebi i ko zna kojim sve djevojčicama i dječacima događale, oslobodila svoju dušu i pustila da taj strašni teret polako odlazi iz tebe. A sad vidiš i to koliko nisi sama. Bravo zbog svih nesretnih i prestrašenih osoba koje trpe nasilje jer ih je sramota da prstom pokažu na uglednu osobu koja ih prije svega psihički zlostavlja, a koje si ti sada ohrabrila da o tome javno progovore - poručila je Uraden i nastavila:

- Bravo za to što su ovim tvojim hrabrim činom pale maske "kreativnih psihopata" ,koji su studiranje, pogotovo lijepih umjetnosti i ko ko čega sve još, pretvorili u najružniju noćnu moru i doživotnu traumu mnogim mladim ljudima! Bravo jer si skrenula pažnju na licemjeran odnos društva prema djevojkama koje svoje breme straha, patnje i nesreće ne smiju iznijeti jer će biti žigosane! Bravo jer si spriječila da se zlo dalje širi i zaražava neke nove žrtve - kazala je Ukraden.


Ukraden: Je li želja da dijete bude glumica ili glumac jača od poimanja šta proživljavaju. Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Normalan psihički razvoj

Upitala je kako je moguće da roditelji nisu ništa primijetili.

- A kao majka pitam se, a pitam i roditelje: "Je li moguće da niste vidjeli u očima svoje djece suze, patnju, nesreću, očaj, strah, poniženje, bespomoćnost nakon časova s nekim koga plaćate, a uništava radost, samopouzdanje, normalan psihički razvoj vašeg djeteta?! Je li želja da dijete bude glumica ili glumac jača od poimanja šta proživljavaju, šta se stvarno događalo na tim horor treninzima primjerenijim kakvoj Legiji stranaca, nego učenju dramskih umjetnosti?! I najzad, sad sam shvatila zašto je žena u našim filmovima uglavnom (čast izuzecima) tretirana ili kao jadnica - ružna, glupa i nesretna domaćica koja rađa djecu, a koju muž, vara, tuče i zlostavlja ili kao ku*va koju baja puni lovom, šamarima, prahom! Zato jer ga pišu i režiraju razni kreativni psihopati! Bože pomozi ovoj djeci - zaključila je Neda Ukraden.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.