LEGENDARNI ROKI

Čistio je lavovske kaveze, izbačen je iz 14 škola, a danas prodaje vilu za 110 miliona dolara

Staloneova vila u Los Anđelesu se prostire na 1.950 m2, ima osam spavaćih soba i 12 kupatila.

Uvijek je bio netašan. Instagram

A. Zukić

3.2.2021

Američki glumac Silvester Stalone želi da proda svoj dom na Beverli Hilsu za 110 miliona dolara.

Naime, Staloneova vila u Los Anđelesu se prostire na 1.950 m2, ima osam spavaćih soba i 12 kupatila.

Vila se nalazi na 3,47 hektara zemlje, ima dvosobnu gostinjsku kuću, pozorište, biblioteku, teren za tenis i bazen.

Vila je odnedavno na prodaju, a nije ni čudo što glumac zahtijeva ogromnu sumu novca za luksuz koji je sam svojim rukama, talentom i akcionim scenama zaradio.

Rakošna vila. Agencija

On nije neko ko je bio preodređen za veliku akademsku karijeru.

To se nije moglo očekivati od nestašnog dječaka sklonog čestim tučama. Izbačen je iz ukupno 14 škola, tako da je njegova mama Džeki izvodila prave bravure da ga izvuče iz nevolje, a školu je, na kraju, završio na Američkom koledžu u Švicarskoj.

Planinski vazduh i pozitivno okruženje su snažno uticali na mladog Stalonea. Tamo su se dogodili i prvi kontakti sa glumom. Prve uloge ostvario je na časovima glume i školskim predstavama. Vrlo brzo se zaljubio u taj poziv.

Kako bi uspio da upiše dobru školu glume, bio je spreman na sve – ali i primoran da radi razne poslove. Bio je frizer, čistač lavovskih kaveza u zoološkom vrtu i bioskopski čuvar. Takođe, poznato je da snimao i filmove za odrasle.

Malo je poznato da je, prije onog u kom smo imali priliku da uživamo, Stalone napisao nekoliko verzija scenarija za "Rokija". Ideja je bila da Roki umire u drugom nastavku, a zatim i u petom. Međutim, što zbog fanova, što zbog činjenice da franšiza donosi ogroman novac, ovaj plan nije proveden u djelo.

Italijanski pastuh je morao da savlada svoj strah od visine na najteži način – snimajući film “Alpinista” na Dolomitima, dok se klaustrofobije riješio snimajući “Svetlost dana” u skučenom tunelu, a zahvaljujući velikoj zaradi posjeduje nekoliko luskuznih nekretnina širom svijeta.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.