NEVOLJE U RAJU

Vjerenik Dženifer Lopez ima aferu s rijaliti zvijezdom

Odbio da potpiše predbračni ugovor

Aleks Rodrigez odbio da potpiše predbračni ugovor. Instagram

A. F.

6.2.2021

Iako ima pored sebe jednu od najpožejlnijih žena na svijetu, Aleks Rodrigez (Alex Rodriguez) ima aferu s rijaliti zvijezdom Medison LeKroj (Madison LeCroy), bruje svi svjetski mediji.


Pandemija koronavirusa odložila je vjenčanje Dženifer (Jennifer) Lopez i Aleksa Rodrigeza, ali ubrzo im je pristigao još jedan izazov u očuvanju ljubavi.


Iako par djeluje srećno i zaljubljeno, priča o predbračnom ugovoru, na kome Džej Lo insistira, podgrijala je sumnje da nešto u vezi Dženifer Lopez i nekadašnje bejzbol zvijezde ipak ne funkcioniše.


A onda je u medijima odjeknula vijest da Aleks Rodrigez ima aferu sa rijaliti zvijezdom Medison LeKroj. Naime, tokom posljednje epizoda američkog rijaliti šoua, jedna od učesnica iznijela je sumnju da su Aleks i Medison par, dok se zanosna plavuša branila i rekla da to nema veze sa istinom.

Kako bi smirila strasti i zaštitila Aleksovu vezu, Medison je dala izjavu za “Page Six”, ali je tada još više probudila sumnju javnosti.


- Mi se nismo viđali, samo smo se dopisivali, fizički, on nikada nije prevario vjerenicu sa mnom -  ali se o detaljima prepiske, nije izjašnjavala.


Afera Aleksa Rodrigeza podigla je prašinu, a činjenica da je odbio da potpiše predbračni ugovor, u kome klauzula o prevari vrijedi 250.000 dolara, podgrijala je sumnje javnosti. Ipak, izvor blizak bivšem sportisti govori da se on trudi da uvjeri Dženifer da nikada nije sreo Medison i da njih dvoje pokušavaju da prevaziđu krizu, kako bi nastavili sa svojim životom, kao i do sada.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.