NAKON TROVANJA

Nikolina Ristović Pišek: Idem u Beograd, u Zagrebu nemam gdje da živim

Rekli su mi da su mi pluća sad starija od moje dobe, kaže voditeljica

Nikolina Ristović Pišek: Idem u Beograd, u Zagrebu nemam gdje da živim. Ilustracija

L. M.

10.2.2021

Nikolina Ristović Pišek i njena ćerka Una dva dana su provele u bolnici nakon trovanja ugljen-monoksidom u svom stanu u centru Zagreba. Nakon izlaska iz bolnice smjestile su se u hotel, a suprug Nikolinin suprug Vidoje  odmah je došao iz Beograda u Zagreb.

- Okej sam. Počinjemo s pregledima. U Zagrebu ću ostati do kraja iduće nedjelje, do tada moram da obavim preglede. Ako sve bude ok, planiram u Beograd. U Zagrebu nemam gdje da živim nego u hotelu - rekla je Nikolina.


Nikolina Ristović Pišek: Idem u Beograd, u Zagrebu nemam gdje da živim. Instagram

- Kako sad stvari stoje, neću se vraćati jer tamo su radovi. Bojim se da se može, ako se dogodilo to što se dogodilo, dogoditi i nešto drugo. Moj stan je ok, ali zgrada je pretrpjela oštećenja i mora se sanirati. Učvršćuju zgradu i sređuju fasadu - priča Nikolina, pa otkriva u kakvom su stanju njena pluća.


- Rekli su mi da su mi pluća sad starija od moje dobe iako sam nepušač i u sportu sam. To je izvještaj rendgena. Osjećam kratak dah i pliće dišem. Moram provjeriti i srce jer sam imala promjene na nalazu. Imam tahikardiju. Pluća i srce prvi nastradaju. Bila sam jako otrovana. Taj ugljen monoksid izađe iz krvi brzo, ali ostaje trajna šteta na organima. Una je imala nepravilnosti na EEG-u - kaže voditeljica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.