ŠPEKULIRANJA O PREVARI

Emotivna Karleuša poručila suprugu: Nema te bagre koja tebe Duško može da uprlja

Živjeli za čovjeka koji nikada nije varao, ponizio ili obrukao, napisala je, između ostalog, Karleuša

Piše: N. Aj.

16.2.2021

Jelena Karleuša. Instagram

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša i njen suprug nogometaš Duško Tošić često su glavna vijest u medijima u regionu zbog navodnih trzavica u braku, prevara i odvojenog života, te se sve glasnije špekuliralo o razvodu.

Karleuša često ignoriše takve natpise, ali čini se da je posljednja navodna Tošićeva afera s blogericom Anom Jovanović za pjevačicu bilo previše.

Oglasila se na Instagramu objaviviši zajedničku fotografiju s Duškom, a imala je i jasnu poruku.

Živjeli za dobrog, poštenog, neiskvarenog čovjeka pored mene, oca dvije kćerke koje neizmerno voli, za velikog sportistu. Živjeli za čovjeka koji nikada nije varao, ponizio ili obrukao. Nikoga. Nikada. Čovjeka bez jedne jedine mrlje, koji nažalost trpi najstrašnije napade bolesnika iz tabloida. Zbog mene. Tačnije zbog njihove bolesne mržnje prema meni. Imam potrebu da napišem: Niko tebe Duško ne može da uprlja, nema te bagre, te zle namjere, te laži koja može da uprlja dobrog čovjeka i njegovu porodicu. Neizmjerno mi je žao što ti bagra ime pominje... jer bi na koljenima morali da kleče koliko su nedostojni - napisala je Karleuša.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.