POMIRENJE

Kloi Kardašijan se vjerila sa bivšim koji ju je prevario u devetom mjesecu trudnoće

Iako su njihovu vezu obilježeli brojni skandali, očigledno su riješili da sve ostave iza sebe

Dali jedno drugom drugu šansu. ARHIV

A. F.

22.2.2021

Rijaliti zvijezda Kloi Kardašijan (Khloe Kardashian) i košarkaš Tristan Tompson (Tristan Thompson) vjerili su se, uprkos skandalima u prošlosti, kao i javnoj prevari košarkaša.

Da se vjerila sa Tristanom, Kloi je potvrdila na Instagramu gdje je uz fotografiju na kojoj reklamira cipele pokazala skupocjeni dijamantni prsten.

- Jesu li se? - u komentarima pitala ju je spisateljica Morgan Stjuart (Morgan Stewart), a Kloi je zatim potvrdila da se vjerila i odgovorila: "Da".



Iako su njihovu vezu obilježeli brojni skandali, očigledno su riješili da sve ostave iza sebe i svojoj ljubavi dadnu drugu šansu, po ko zna koju put, te su se sada vjerili.

Podsjetimo, Tristan je fotografiran kako ljubi drugu djevojku u periodu kada je Kloi bila u devetom mjesecu trudnoće. Ona mu je to oprostila, ali se nakon toga ponovo našla u centru skandala kada ju je košarkaš prevario sa Džordan Vuds (Jordyn Woods).

Oni su tada raskinuli, ali su zajedno učestvovali u odgajanju kćerkice Tru međutim. Prije par mjeseci oni su obnovili svoju romansu, a strani mediji pišu da su se upravo zbog kćerke zbližili.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.