SRBIJANSKI JUTJUBER

Oglasio se Baka Prase nakon što su mu oduzeti automobili: Vidimo se u čitulji

Snimao se za Instagram

N. Aj. / Alo.rs

25.2.2021

Baka Paase. Instagram

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, u kratko vrijeme ostao bez dva limena ljubimca, Lamborghinija i Porschea.

Policija mu je zaplijenila Lamborgini, koji je, kako prenose srbijanski mediji, bio nepropisno parkiran, a dobio je i prekršajnu prijavu.

Prekršajna prijava

Međutim, automobil je registriran u inostranstvu, nije bilo vlasnika, a vozila ga je vozila osoba koja ima stalno prebivalište u Srbiji, odnosno Baka Prase. Zbog toga je protiv njega podnijeta prekršajna prijava.

Iz istih razloga vozilo je do daljeg oduzeto jutjuberu, zbog policijskih provjera i sumnje u carinski prekršaj.

Policijski presretač

U ponedeljak, Bogdanu je privremeno oduzet automobil Porsche, koji je također bio u carinskom prekršaju. Njega je, dok je bio u kolima sa drugom, jutjuberom Čodom, zaustavio policijski presretač u Ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu, a nakon provjere je priveden. Automobil je odvezla služba Parking servisa, a dok je razgovarao s policijom na ulici, Baka se snimao i to objavljivao na Instagramu, piše Alo.rs.

- Ljudi, na*ebao sam po ko zna koji put. Čekaj, da ne snimim predstavnike zakona. Vidimo se u čitulji - rekao je Baka Prase.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.