NEZAPAMĆENA TRAEDIJA

Nepoznati počinitelji usmrtili šetača pasa Lejdi Gage i oteli njene ljubimce

Lady Gaga suočila se s groznom viješću

A. Zukić

Prestravljena

Foto: Instagram


Nakon što je ove sedmice osvanula u Rimu s potpuno novim imidžem, pop zvijezda Lejdi Gaga (Lady Gaga) suočila se s groznom viješću iz Amerike. Šetač njezinih kućnih ljubimaca ustrijeljen je četiri puta na Zapadnom Hollywoodu.

  • Tragično

    Tragično

    Foto: Instagram


Rajn Fišer, muškarac kojeg je 34- godišnja pop zvijezda angažirala za šetnju i brigu o svojim kućnim ljubimcima - tri psa imena Koji, Miss Asia i Gustavo, jučer je u jutarnjim satima upucan nedaleko od svog doma na Zapadnom Hollywoodu.

Prema riječima lokalne policije, Fišer je od četiri zadobivene ozljede vatrenim oružjem jedva disao, a u bolnicu je stigao u predsmrtnom stanju.

  • Policija zbrinula psa

    Policija zbrinula psa

    Foto: Agencija


Dva od tri ljubimca slavne pjevačice i glumice, psi Koji i Gustavo, su oteti dok je pas imena Miss Asia u međuvremenu uspio pobjeći te su ga policijske snage nakon stravične nesreće uspjeli pronaći i zbrinuti.

Fišer se brinuo o kućnim ljubimcima pop zvijezde tijekom njezina posjeta Italiji, a prema navodima policijskih službenika, sumnja se da su Gaginog člana osoblja upucala dva afroamerikanca koja su na glavi nosila bejzbolske kape, a mjesto nesreće napustili u bijelom BMW-u.

Više o temi Lady Gaga

NA VRH

Podijeli članak na