BIVŠI SUPRUŽNICI

Luksuzno imanje koči razvod Kim Kardašijan i Kanje Vesta

Riječ je o luksuznom imanju u Kalabasasu, kojeg je par godinama uređivao i u tom procesu potrošio milione dolara

Luksuzno imanje koči razvod slavnog para. ARHIV

A. F.

26.2.2021

Laura Vaser (Laura Wasser) slavna advokatica za razvode, predala je prije nekoliko dana papire za razvod u ime svoje klijentice Kim Kardašijan  (Kardashian)  nakon sedam godina braka s reperom Kanje Vestom (Kanye Westom).

Američki mediji pišu kako donedavni par ne komunicira, osim preko advokatskih  timova, ali da su izrazili želju mirno se dogovoriti oko svega. I dok je oko starateljstva, kako pišu, stvar riješena poprilično elegantno te će djeca ostati s majkom, a Vest će ih moći vidjeti kad god poželi te s njima provoditi vrijeme, najveći kamen spoticanja je njihov zajednički dom.

Riječ je o luksuznom imanju u Kalabasasu, kojeg je par godinama uređivao i u tom procesu potrošio milione dolara. 


Imanje slavnog para. AGENCIJE

Posebno je na konačan rezultat bio ponosan Kanje, koji ga je usporedio s nekom vrstom futurističkog samostana, a njegov minimalistički stil očarao je i brojne arhitekte.

Prevladavaju neutralne boje i svijetle nijanse, a pod, strop i zidovi obloženi su gipsom i na njima se ne nalazi niti jedan ukras. Uz nekoliko povezanih objekata nalaze se i veliki bazen, košarkaški teren i brojni drugi sadržaji, a imanje je zaštićeno zidom poput kakve utvrde.

Procjenjuje se da su u kupovinu i adaptaciju ukupno uložili 20 miliona dolara, no vrijednost cijelog posjeda danas je dvostruko veća, a nijedno od supružnika ne želi ga se odreći.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.