BIVŠI SUPRUŽNICI

Luksuzno imanje koči razvod Kim Kardašijan i Kanje Vesta

Riječ je o luksuznom imanju u Kalabasasu, kojeg je par godinama uređivao i u tom procesu potrošio milione dolara

A. F.

Luksuzno imanje koči razvod slavnog para

Foto: ARHIV


Laura Vaser (Laura Wasser) slavna advokatica za razvode, predala je prije nekoliko dana papire za razvod u ime svoje klijentice Kim Kardašijan  (Kardashian)  nakon sedam godina braka s reperom Kanje Vestom (Kanye Westom).

Američki mediji pišu kako donedavni par ne komunicira, osim preko advokatskih  timova, ali da su izrazili želju mirno se dogovoriti oko svega. I dok je oko starateljstva, kako pišu, stvar riješena poprilično elegantno te će djeca ostati s majkom, a Vest će ih moći vidjeti kad god poželi te s njima provoditi vrijeme, najveći kamen spoticanja je njihov zajednički dom.

Riječ je o luksuznom imanju u Kalabasasu, kojeg je par godinama uređivao i u tom procesu potrošio milione dolara. 

  • Imanje slavnog para

    Imanje slavnog para

    Foto: AGENCIJE


Posebno je na konačan rezultat bio ponosan Kanje, koji ga je usporedio s nekom vrstom futurističkog samostana, a njegov minimalistički stil očarao je i brojne arhitekte.

Prevladavaju neutralne boje i svijetle nijanse, a pod, strop i zidovi obloženi su gipsom i na njima se ne nalazi niti jedan ukras. Uz nekoliko povezanih objekata nalaze se i veliki bazen, košarkaški teren i brojni drugi sadržaji, a imanje je zaštićeno zidom poput kakve utvrde.

Procjenjuje se da su u kupovinu i adaptaciju ukupno uložili 20 miliona dolara, no vrijednost cijelog posjeda danas je dvostruko veća, a nijedno od supružnika ne želi ga se odreći.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na