FALI JOJ TATA

Džejova kćerka otkrila da se snima film o njemu

Bila sam opsjednuta ocem, za mene je bio Bog, kaže ona.

A. Zukić

Upravljao je mojim životom

Foto: Arhiv


Kćerka preminulog pjevača, Džeja Ramadanovskog, Marija Ramadanovski ne miri se sa gubitkom oca. Iako planira da krene njegovim stopama kada je muzika u pitanju, ona ističe da je sve na dugom štapu i da pjesama još nema.

- Ništa još ne znam. Ako Bog da, pravićemo i promociju, ali još ništa nije sigurno. Javljaju se ljudi, nude neke pjesme, otprilike sam izabrala, ali je sve u fazi pregovora, dogovora. Glupo je da pričam unaprijed - rekla je Marija.

  • Želim da ispunim njegovu želju

    Želim da ispunim njegovu želju

    Foto: Arhiv


Uporedo za interesovanjem za Marijinu mužičku karijeru sve se više spominje film o Džeju.

- Ima više ponuda za film. Traže mi scenario, a ja ne znam ko bi to mogao da uradi kako dolikuje. Sa druge strane, ja ne znam pola njegovog života i ne mogu da ispričam kako se rodio, živio u domu, šta je bilo sa roditeljima. Znam osnovno, ono što i cijeli Balkan, ništa više od toga - govori Marija.

  • Za sve se pitao

    Za sve se pitao

    Foto: Arhiv


Uvijek mi fali

Marija kaže da je bila opsjednuta svojim ocem i da je on za nju bio Bog.

- Sad kad njega nema, ja učim da hodam. On je upravljao mojim životom, za sve se pitao, i sad sa 24 godine učim da vodim brigu o sebi. Nikada mi nije prijetio da bilo šta moram, ali kada bi mi rekao da je to nešto najbolje za mene, uvijek sam ga slušala i uvijek je bio u pravu. Do njega nisam nikog bliskog izgubila, a sad sam ostala bez najrođenijeg. Iskreno, nadala sam se da će bar još minimum deset godina da poživi. Teško mi je, ali se navikavam - ističe.

Ne želi pretjerano da se eksponira, jer još uvijek nema razloga.

 Ne bih da davim ljude sa pričama o meni, da ljudima iskačem iz frižidera.Sada nemam povod da pričam o sebi, još nisam pjevačica - dodala je.

Kada se bude bavila javnim poslom, tada će imati povoda za priču.

- Ne mislim da sam trenutno javna ličnost. Nadam se da ću ispuniti i svoju i tatinu želju, da snimim tu pjesmu, a poslije ćemo lako - rekla je Marija za srbijanske medije.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na