NAJPRAĆENIJA MEĐU DJECOM

Za nju samo najbolje: Sva putovanja Karleušine nasljednice u posljednjih godinu

Krajem decembra 2020. godne Duško je sa nasljednicama Atinom i Nikom otputovao u Dubai

Sva putovanja Atine Tošić. Instagram

A. Č. / Telegraf

1.3.2021

Atina Tošić, kćerka srbijanske pjevačice Jelene Karleuše (42) i fudbalera Duška Tošića (36) uživala je sa roditeljima na egzotičnim destinacijama u posljednjih godinu dana, ali je i bez njih bila na zimovanju, a kadrovima sa putovanja oduševila je svoje pratioce.

Naime, Atina je u julu 2020. sa sestrom Nikom i majkom bila na odmoru u Turskoj. Odsjele su u hotelu "Regnum Carya Golf & Spa Resort", u kojem je prije njih boravila i slavna Dženifer Lopez (Jennifer Lopez).

Karleuša je za 10 dana porodičnog odmora sa nasljednicama u Turskoj iskeširala između 5.900 i 11.825 eura, bez dodatnih usluga koje se naplaćuju.

Krajem decembra 2020. godne Duško je sa nasljednicama Atinom i Nikom otputovao u Dubai, dok je Jelena zbog poslovnih obaveza i novogodišnjih snimanja ostala u Srbiji.

Sva putovanja Atine Tošić - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+5

Atina je tada objavljivala fotografije, a svima je za oko zapalo da je lijepo obučena, te da je dobar modni stil naslijedila upravo od majke.

Duško je sa kćerkama u Dubaiju odsjeo u "Jumeirah Beach Hotelu" u kojem noćenje, prema tadašinjim informacijama na stranici, za odraslu osobu i dvoje djece košta 890 eura.

U januaru, Atina i Nika su sa majkom bile na Kopaoniku, ali su glavni utisak tog odmora svakako bile Jelenine vrele fotografije na motornim sankama.

Dok je Jelena boravila kod supruga u Turskoj za Dan zaljubljenih i nekoliko dana kasnije, Atina je bila na zimovanju na Zlatiboru, gdje je uživala na snijegu i u zimskoj čaroliji. Ona je tada objavila fotografiju sa planine koja je za kratko vrijeme privukla veliku pažnju, kao i ogroman broj lajkova.

Podsjetimo, Atina je najpraćenija među djecom javnih ličnosti koja još nemaju ni 18 godina, na Instagramu prati nešto više od 124.000 ljudi, a na TikToku 76,5 hiljada pratilaca.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.