ŽESTOKO ODGOVORIO

Boldvin pobjesnio zbog pitanja kako je dvoje djece dobio u razmaku od pet mjeseci

Nisu govorili da očekuju prinovu

Alek Boldvin sa suprugom. ARHIV

A. F.

5.3.2021

Glumac Alek Boldvin (Alec Baldwin) i njegova supruga Hilaria su u septembru 2020. godine dobili sina Eduarda, a sada, samo pet i po mjeseci kasnije dobili su kćerku Lusiju.

- Tako smo zaljubljeni u našu kćerku Lusiju. Baš kao i tvoja braća i sestre, ti si ostvarenje našeg sna - napisala je Hilarija u opisu fotografije bebe, a mnogi nagađaju da su djete dobili preko sutrogat majke, dok neki misle da su je usvojili.


Kako nisu pričali da očekuju prinovu, sve je iznanadila vijest, pa je jedan obožavatelj detaljno komentarisao situaciju i tražio objašnjenje od glumca kojeg je svojim postupkom razbjesnio.

- Ko je majka? Hilaria nije bila trudna. Rodila je prije šest mjeseci. Ako ste dobili dijete preko surogat majke, jednostavno to recite. Ako je dijete usvojeno, recite to. Ako ne želite ništa reći, zašto ne prestanete stalno objavljivati fotografije svoje djece i moliti za lajkove. Jednostavno odgajajte svojih stotinu djece u privatnosti! - napisao je jedan obožavatelj.

- Je*eno začepi i gledaj svoja posla - odgovorio je glumac.

Inače, kada je Alek gostovao u emisiji kod Elen Dedženeris (Ellen DeGeneres) rekao je da je odustao od pokušaja da dobije djevojčicu, kako bi njihova starija kćerka Karmen dobila dugo željenu mlađu sestru. On se tada našalio se da je njegova žena "kolekcionar beba" i da ih "sakuplja".

- Neću se truditi, ne, završio sam s pokušajima. Ili će ostati ovako ili će se moja supruga ponovo udati, za tipa koji proizvodi djevojčice - našalio se Alek tada u emisiji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.