SLAVNA STARLETA

Potresna ispovijest Kim Kardašijan: Mjesecima nisam mogla da izađem iz kuće

Komentari i naslovi u medijima potpuno su je slomili

Kim Kardašijan. Instagram

A. F.

6.3.2021

Najpoznatija starleta na svijetu Kim Kardašijan (Kim Kardashian) godinama postavlja trendove kada je izgled i oblačenje u pitanju. Iako se smatra jednom od najzgodnijih žena, Kim je otkrila da se tokom trudnoće osjećala jako nesigurno, kao i da je pritisak medija ostavio psihičke posljedice na nju.

- Kada sam bila trudna sa Nort patila sam od preklampsije, zbog čega sam oticala nekontrolisano. Ugojila sam se i porodila šest sedmica ranije. Plakala sam svakog dana zbog onog što se desilo sa mojim tijelom uglavnom zbog pritiska od poređenja sa tim kako javnost smatra da bi zdrava trudnica trebalo da izgleda. Takođe, mediji su me poredili sa kitom. Gledanje u sve fotografije onlajn i u magazinima učinilo me je tako nesigurnom. Plašila sam se da li će ikada moje tijelo izgledati kao prije trudnoće - napisala je Kim na svom Instaagram storiju.


Kako je dalje navela komentari i naslovi u medijima potpuno su je slomili.

- Bila sam posramljena sedmičnim naslovnim stranama, koje su učinile moje nesigurnosti tako bolnim, pa nisam mogla da izađem iz kuće mjesecima kasnije. Stvarno me je slomilo - napisala je Kardašijanka i dodala:

- Srećom, uspela sam frustracije i osjećanja posramljenosti da kanališem u motivaciju i to me je dovelo ovde, gdje sam danas. Kada bih rekla da to nije ostavilo mentalne posledice na mene, lagala bih - zaključila je Kim.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.