ŠOK

Emina Jahović tužila bivšeg muža, a sada Mustafa uzvraća udarac?!

Skandalozni detalji isplivali u javnost

Tužila bivšeg supruga zbog neisplaćenih alimentacija. Instagram

A. Zukić

9.3.2021

Pjevačica Emina Jahović nedavno je tužila bivšeg supruga, pjevača Mustafu Sandala, zbog neisplaćenih alimentacija i drugih troškova, a nakon toga je, kako pišu mediji, Mustafa navodno uzvratio tužbom za starateljstvo nad sinovima Jamanom i Javuzom jer "ona nije podobna majka".

U kontaktu su samo preko advokata. Arhiv

Turski pjevač navodno u tužbi navodi da je njegova bivša žena više vremena posvetila kozmetičkoj liniji nego sinovima, kao i da o mališanima umjesto majke brinu dadilje.

- Mustafa je poludio kada mu je stigla Eminina tužba za neisplaćene alimentacije. On je poslije razvoda novčano pomagao Emini i djeci, ali je prestao kada je shvatio da ona zarađuje više od njega! Emina mu od tad nije tražila ni euro, ali je nedavno presijekla, tužila ga i o tome govorila za medije - rekao je neimenovani izvor za srbijanske medije i dodao da bivši supružnici razgovaraju samo preko advokata.

- Mustafa ne želi nikakav kontakt sa Eminom, pa je rekao advokatu da hoće i on nju da tuži. Sandal je u tužbi naveo da je Emina nemarna majka, jer sinove ostavlja s dadiljama, dok ona putuje i sve vreme posvećuje kozmetičkoj liniji. Zato hoće da joj uzme starateljstvo.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.