INSTAGRAM

Edita u bikiniju, ne na plaži, već ispred ogledala oduševila fanove

Pjevačica se priprema za ljeto

E. I.

11.3.2021

Popularna pjevačica Edita Aradinović provokativnim fotografijama u bikiniju, ali ne na plaži, već ispred ogledala, oduševila je sve svojim besprijekornim izgledom.

Edita je na svom Instagram profilu podijelila niz fotografija na kojima pozira u crnom bikiniju, ispred ogledala, a na sebi ima i tigrasti ogrtač. Ona se fotografirala u nekoliko poza, a definitivno je najbezobraznija ona na kojoj čuči.

Pjevačica redovno vježba. Instagram

- Smopouzdanje? Kuc, kuc... Gdje si? - napisala je Edita u opisu provokativnih fotografija, a kako izgleda, njoj uopće ne nedostaje samopouzdanja, a i kako bi kad tako dobro izgleda.

"Zgodna i prelijepa Edita", "Izgledaš top", "Treninzi, ali genetika je genetika", "Majko moja kako dobro izgledaš", "Da li bi se udala za mene?","Savršena si", neki su od komentara ispod objave.

Podsjetimo, pjevačica u posljednje vrijeme vrlo disciplinovano trenira i nedavno je poručila da je "do ljeta, raketa", međutim, na osnovu fotografija možemo zaključiti da je Edita već prava bomba. Inače, pjevačica je smršala samo dva kilograma, ali je zahvaljujući treningu njen stomak potpuno drugačiji.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.