INSTAGRAM

Dara Bubamara tvrdi da je smršavila, pogledajte kako izgleda bez fotošopa

Na snimku koji je objavila vidi se njen pravi izgled

Dara Bubamara: Pitala sam se kako sam za tako kratko vrijeme nabacila četiri kilograma. Instagram

A. Zukić

11.3.2021

Pjevačica Dara Bubamara svakodnevno na svom Instagram profilu objavljuje fotografije i video-snimke na kojima se primijeti da naporno vježba.


Dara Bubamara: Bila sam često gladna. Screenshot

Nekoliko puta u javnosti je tvrdila da je skinula višak kilograma, međutim, sada je sve zabrinuo njen podbradak. Naime, na snimku koji je objavila vidi se njen pravi izgled bez fotošopa.

Dara Bubamara: Već pet nedjelja konzumiram samo povrće i proteinske šejkove. Screenshot

Podsjetimo, ona je nedavno istakla da je na specijalnom režimu ishrane.

- Trenutno sam na takozvanoj protekal ishrani i prezadovoljna sam. Već pet nedjelja konzumiram samo povrće i proteinske šejkove. Imam pet obroka dnevno i to mi je sasvim dovoljno. Na početku sam bila često gladna, ali sada sam se navikla. Mnogo se dobro osjećam i ovakvu ishranu preporučujem svima - rekla je Dara za srbijanske medije i dodala:

- Svakodnevno vozim bicikl i trčim na traci. I ranije sam trenirala, ali mi je sve bilo džabe kad u ponoć pojedem palačinke. Dok je trajalo vanredno stanje u prvom talasu pandemije koronavirusa, radila sam vježbe, ali sam i jela kao luda. I poslije sam se pitala kako sam za tako kratko vrijeme nabacila četiri kilograma, a trenirala sam!  Džabe fizička aktivnost ako se ne pazi na ishranu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.