FANOVI U NEVJERICI

Ova plavuša je kriva za raskid Džej Lo i Aleksa: Ima lice anđela, a pakleno dobro tijelo

Navodno potpisan ugovor o povjerljivosti između Aleksa i Medison

N. Aj.

13.3.2021

Aleks Rodrigez i Dženifer Lopez. Agencije

Rijaliti zvijezda Medison Le Kroj (LeCroy, 31) je navodno glavni krivac za raskid Dženifer Lopez (Jennifer, 51) i Aleksa Rodrigeza (Alex Rodriguez, 45).

Naime, fanovi još s nevjericom komentiraju vijest o iznenadnom raskidu veze i vjeridbe latino zvijezde i bivšeg bejzbol igrača.

Kako pišu strani mediji na vidjelo je izašla informacija da je starleta i rijaliti zvijezda "Southern Charma" navodno s Aleksom prije nekoliko mjeseci potpisala ugovor o povjerljivosti.

Njena koleginica iz rijaliti šoua je za "US Weekly" otkrila taj podatak, sugerirajući da je možda preduzeta neka vrsta kontrole počinjene štete.

- Znam da je potpisan ugovor o povjerljivosti, što zapravo ne mora ništa bitno da znači - izjavila je ona.

Rijaliti zvijezda Medison Le Kroj. Instagram

Medison je inače sama prethodno priznala medijima da je razgovarala s Aleksom, ali da se među njima ništa više od toga nije dogodilo i da je njihov odnos bio platonski. Dogodilo se to nakon emitiranja novih epizoda rijaliti šoua u kojem učestvuje, a u kojemm je optužena da je spavala s misterioznim bivšim bejzbol igračem, što bi mogao da bude Aleks.

- Pokušala sam da budem što tiša. Ne želim mu ništa loše, ni njegovoj porodici. U svemu tome smo definitivno nevini. Nikada se nismo sreli, niti imali fizički kontakt. Samo smo poznanici i Aleks sa mnom nikada nije varao Dženifer, fizički - izjavila je Medison tada za "Page Six".

Izvor blizak njima iz Miamija je potvrdio da je Aleksu i Džej Lo veza već neko vrijeme bila na klimavim nogama i da su raskinuli prije nekoliko dana.

- On je sada u Majamiju i sprema se za bejzbol sezonu, a ona snima film u Dominikanskoj Republici - potvrdio je anonimni izvor.

Par je krajem prošlog mjeseca zajedno boravio u Dominikanskoj Republici gdje Dženifer trenutno radi na snimanju novog filma "Shotgun Wedding", a Aleks se sada vratio u Majami, pa mnogi sumnjaju i da je razdvojenost učinila svoje.

Inače, za Medison kažu da ima lice anđela, a pakleno dobro tijelo.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.