POMIRENJE

Kloi Kardašijan suprugu oprostila prevaru, želi još djece

Šuška se kako bi se taj podatak mogao saznati iduće sedmice kada kreće emitovanje njihove posljednje sezone showa

Kloi Kardašijan suprugu oprostila prevaru, želi još djece. ARHIV

A. F.

16.3.2021

Kloi Kardašijan (Khloe Kardashian) iznenadila je svoje fanove kada je čestitala rođendan ocu svoga djeteta, košarkašu Tristanu Tompson (Tristanu Thompsonu). Napunio je 30 godina, a tim povodom podijelila je na Instagramu obiteljsku fotografiju; mama, tata i malena Tru (True), koja će u aprilu proslaviti treći rođendan. 

- Oni kojima je suđeno da budu skupa prođu kroz sve i svašta što ima za cilj uništiti ih, ali oni izađu još jači nego što su bili prije. Hvala ti što si mi pokazao sve što si mi i obećao da hoćeš. Hvala ti na tome kakav si otac. Hvala ti za to što imam prijatelja u tebi. Zahvalna sam što s tobom ne moram raditi ništa, a čini se kao da radim sve. Nadam se da znaš danas, a i svaki dan koliko te ja volim, ali i mnogi drugi. Sretan rođendan. Dobrodošao u tridesete. Jedva čekam da stvaramo uspomene. Sada život počinje biti dobar - napisala je Kloi. 

Iako se već nagađalo da se par pomirio i da su u odličnim odnosima isprva radi kćeri, a kasnije jer su shvatili da vole biti blizu jedno drugome, Kloi je to sada i potvrdila. Strani mediji nedavno su pisali kako su "baš zajedno", ali reality zvijezda to nije potvrdila.

Šuška se kako bi se taj podatak mogao saznati  iduće sedmice kada kreće emitovanje njihove posljednje sezone showa. Fanovi su načuli da žele još jedno dijete i to čim prije kako bi razlika među njima bila što manja. Upravo to je prouzrokovalo rasprave na društvenim mrežama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.