ŠUŠKA SE

Lejdi Gagu ponovno povezuju s romansom za vrijeme snimanja

Fotografije sa seta na kojima njih dvoje u duhu Guccijevih izmjenjuju nježnosti, nikoga nisu ostavile ravnodušnim

Lejdi Gagu ponovno povezuju s romansom za vrijeme snimanja. Instagram

A. F.

18.3.2021

Pjevačica Lejdi Gaga (Lady Gaga)  osvojila je publiku širom svijeta kada se 2018. godine prvi put pojavila u glumačkoj ulozi u filu 'Zvijezda je rođena'.

Debitantica je tada surađivala s proslavljenim Bredlijem Kuperom (Bradleyjem Cooperom), a hemija koju su dočarali na filmskom platnu toliko je bila uvjerljiva su ubrzo nakon premijere krenule i priče o njihovoj romansi u stvarnom životu. 

Njih dvoje su negirali takva nagađanja, a Bredli je u jeku skandala prekinuo dugogodišnju vezu s ruskom manekenkom Irinom  Šejk Shayk, s kojom ima i trogodišnju kćer Leu.

Taj prekid dodatno je dao maha šuškanju o vezi Kupera i Gage, iako nikad nije dokazana, brojna publika i dalje smatra kako su oni bili više od prijatelja. 

I dok je od filma 'Zvijezda je rođena' prošlo i više od dvije godine, Gaga nije napustila svoju glumačku karijeru te se ponovo odlučila iskušati u filmu 'House of Gucci'.

Ova drama ispričat će priču o životu i ubistvu (Mauricija Gučija) Maurizia Guccija, direktora modnog brenda Gucci, i njegove supruge, Patricije Ridžani (Patrizije Reggiani), koja je 1995. godine naručila suprugovo ubistvo .

Vrckava Gaga osim što u filmu glumi slavnu Patriciju Ridžani, ponovo ljubuje sa zgodnim holivudskim glumcem.

Riječ je o Amerikancu Adamu Driveru (Drajveru) koji se proslavio ulogom u filmu 'Marriage Story'. 

Fotografije sa seta na kojima njih dvoje u duhu Guccijevih izmjenjuju nježnosti, nikoga nisu ostavile ravnodušnim. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.