SRAMOTNO

Sin ratnog zločinca Arkana uputio gnusne riječi glumici Mileni Radulović jer je podržala bh. film "Quo vadis, Aida?"

Što ne poštuje srpske žrtve i što odlučuje da ima udjela u nečemu što pljuje direktno po našoj državi, po državi gdje su ti odrasli i deda i otac i majka i cijela porodica. kazao je, između ostalog, Ražnatović

N. Aj.

Veljko Ražnatović, sin ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana

Foto: Arhiv


Veljko Ražnatović, sin pjevačice Cece Ražnatović i ratnog zločinca Željka Arkana Ražnatovića, preko društvenih mreža uputio je gnusne riječi srbijanskoj glumici Mileni Radulović i to samo zato jer je Radulović čestitala na nominaciji za Oskara filma "Quo vadis, Aida?" bh. rediteljice Jasmile Žbanić u kategoriji za najbolji međunarodni igrani film. A "Quo vadis, Aida?" govori o genocidu počinjenom u Srebrenici u julu 1995. godine od strane vojske Republike Srpske na čelu s Ratkom Mladićem, ali i šalje poruku suživota, a ne mržnje.

  • Milena Radulović

    Milena Radulović

    Foto: Arhiv


Međutim sin ratnog zločinca to shvata kao uvredu za Srbiju.

- Samo vi veličajte te urbane likove, evropejce i tu ostalu stoku, bezbožničku, što ne vjeruje u Gospoda Boga, što vjeruje u sve pogrešno, sve neistinito... što ne poštuje srpske žrtve i što odlučuje da ima udjela u nečemu što pljuje direktno po našoj državi, po državi gdje su ti odrasli i deda i otac i majka i cijela porodica. Ti si za mene dno! Da ne bih nešto rekao što nije za društvene mreže, stat ću ovdje, ali ti si, Milena, jedno dno - poručio je Ražnatović.

NA VRH

Podijeli članak na