PUKLA TIKVA

Jelena Karleuša o prekidu prijateljstva s Marijom Šerifović: Koristila si mnogo gore riječi od “izgledaš kao tetka”

Marija je koristila mnogo gore riječi od “obukla si se kao tetka”

Piše: E. T.

20.3.2021

Marija Šerifović i Jelena Karleuša. Avaz

Nakon što je odpratila Mariju sa Instagrama, Jelena je iskazala svoj stav prema onome što je Šerifovićeva ispričala u videu koji je objavila povodom cijele situacije diskvalifikacije Vanje Knežević.

– Povodom izjava Marije Šerifović: Da je neko pozvao na njeno razbijanje glave i linč njene porodice, prva bih reagovala i podržala diskvalifikaciju takvog takmičara. Nažalost, Marija to nije učinila i svojim izjavama je dodatno opravdala užas koji ja i moja porodica preživljavamo bez ikakvog razloga – napisala je ona i dodala:

– Dodat ću, Marija je koristila mnogo gore riječi od “obukla si se kao tetka” prema kandidatima, nije to objasnila i zaštitila mene kao člana žirija. Ona odlično zna da komentarisanje nečijeg pjevanja, oblačenja i scenskog nastupa nikako ne može da bude “psihičko zlostavljanje” već dio našeg posla kao žirija – nastavila je.

– Svako ko ima psihološke smetnje i konstruktivnu kritiku doživljava kao torturu, ne treba da se bavi šou biznisom, što je Mariji vrlo jasno. Tužna sam i razočarana što ovo doživljavam, ali uz pomoć miliona mojih fanova, dragih kolega i Grand produkcije koja je jasno osudila cijelu ovu farsu, biću još jača – zaključila je Karleuša.

Status Jelene Karleuše. Printscreen

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.