SUOČAVANJE

Objavljen audiosnimak razgovora glumice Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića koji je dostavljen tužilaštvu

To je moje iskazivanje nježnosti, a ne nepoštovanje. To je dostignuće. Da si ti došla do tog stepena interesovanja da kod mene izazivaš tu emociju, navodi muškarac u razgovoru

N. Aj. / Insajder.net

22.3.2021

Danijela Štajnfeld optužila Branislava Lečića za silovanje. Arhiv

Glumica Danijela Štajnfeld prije nekoliko dana je dala izjavu tužilaštvu u Beogradu u kojoj je otkrila da je 2012. godine navodno silovao glumac Branislav Lečić.

Insajder.net je ekskluzivno objavio snimak razgovora Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića, koji je dostavljen tužilaštvu kao jedan od dokaza, a koji je glumica snimila nekoliko godina nakon silovanja.

Taj razgovor je tekao tako što je Danijela pitala sjeća li se da je plakala, na šta muškarac za kojeg se tvrdi da je Lečić odgovara da se sjeća.

Nisam htjela da idem tamo. Mislim, nisam htjela da budem sa tobom nasamo usred noći, na mjestu koje ne znam. Od tad sam se osjetila ugroženo. Tada sam se osjetila... - govori Danijela, a muškarac je pita zašto, dok ona nastavlja:

- ... nepoštovano od tebe. Da li ti to možeš da razumiješ ili ne?

Muškarac odgovara:

Ja mogu da razumijem, ali to je velika greška. To je moje iskazivanje nježnosti, a ne nepoštovanje. To je dostignuće. Da si ti došla do tog stepena interesovanja da kod mene izazivaš tu emociju. Jesi li normalna? To je za čast, a ne za osjećanje ugroženosti. Zaista najozbiljnije mislim, a ti ne povjeruj. Šta ti misliš da to ispada da sam ja neko ko svoj ku*** usrećujem i mećem seksualno u nekoga koga ne poštujem, da ga ponižavam, da potcjenjujem? Neko je zaslužio da ja to poželim. Imaš li uopšte pojma ko sam ja?

Danijela je nastavila razgovor s pitanjem: "Znači da ne poštuješ moje ne".

Ne funkcioniše baš sve to tako. Ako ti ja kažem da, onda da. Ako ti kažem ne, onda ne. To je bila jedna nepredviđenost, jedna igra u kojoj se može pojaviti nešto iracionalno. Ako si stvarno isfrustrirana sa mnom, nemoj mi se javiti - govori muškarac na kraju razgovora.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.