LUKSUZNI ŽIVOT

Georgina se pohvalila torbicom, privatnim avionom i naslovnicama

Još uvijek je nepozanta destinacija na koju putuje Ronaldova zaručnica

Rodrigez: Uživa u luksuzu. Instagram

L. K. P.

24.3.2021

Georgina Rodrigez (Rodriguez), zaručnica nogometaša Kristijana Ronalda (Cristiano) ponovno je krenula na put, ovaj puta sa njegovo četvero djece, od kojih je najmlađa Alana Martina njihovo zajedničko dijete. Ekipa se ukrcala na privatni avion i krenula u, za sada, javnosti još uvijek nepoznatom smjeru, a Georgina je fotografijama otkrila u kakvom luksuzu živi, zahvaljujući svom slavnom partneru.

Odjevena u crne uske traperice i bijelu majicu, udobno se smjestila u kožno sjedalo privatnog aviona i ispružila svoje noge u "Guccijevim" čizmama od teleće kože na naslon.


Rodrigez: Ponovo krenula na put. Instagram

Inače, ove skupocjene torbice smatraju se najboljom modnom investicijom jer njihova popularnost godinama ne jenjava, a ovisno o modelu, koštaju od 25 do 250 hiljada dolara. Torbicu je Georgina položila uz prozor, a sve se savršeno uklopilo uz luksuz privatnog aviona kojim zaručnica Ronalda putuje po svijetu.


A osim što se hvali impresivnom unutrašnjosti ovog privatnog aviona, Georgina je sa svojim fanovima na Instagramu podijelila i ono na što je posebno ponosna, ali i, kako je napisala, zahvalna. Riječ je o naslovnicama modnih časopisa "InStyle" i "SportWeek" koje krasi upravo ona, a čijih je primjeraka kupila nekoliko za uspomenu.


No, najmlađi nisu bili pretjerano zainteresirani za njen medijski uspjeh, provodeći većinu leta igrajući se sa svojim igračkama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.