NIJE ŠTEDJELA

Sandra Bulok kupila tri luksuzne nekretnine, potrošila 16,5 miliona dolara

Zvijezda filma "Brzina" sada posjeduje oko 17 nekretnina širom Sjedinjenih Američkih Država

Sandra Bulok kupila tri luksuzne nekretnine. Instagram

A. F.

28.3.2021

Američka glumica i producentkinja Sandra Bulok (Sandra Bullock) je nedavno potrošila 16,5 miliona dolara na tri nekretnine u Malibuu i na Beverli Hilsu u Kaliforniji.

Naime, jedna od nekretnina nalazi se u brdima, dok su druge dvije u prvom redu do okeana. Sandra je prvo kupila luksuzni dom u prestižnom dijelu Malibua za 8,5 miliona dolara, gdje ima stražara 24 sata dnevno.


Bungalov u planinama

Kuća na obali se prostire na 343 kvadratna metra, ima četiri spavaće sobe i četiri kupatila. Dnevna soba je otvorena, svijetla i prostrana i ima fantastičan pogled na okean i plažu, piše "Arhitectural digest".

Bulok je zatim kupila još jednu nekretninu u Malibuu za 5,3 miliona dolara takođe sa pogledom na okean, koja je samo par vrata udaljena od prve nekretnine. Druga nekretnina se prostire na 120 m2 i ima dvije spavaće sobe, dnevnu sobu i dva kupatila.

Posljednje što je slavna glumica kupila jeste bungalov u planinama iznad Beverli Hilsa za 2,7 miliona dolara.


Zvijezda filma "Brzina"

Sagrađen je 1946. godine i nedavno renoviran. Prostire se na 260 m2 ima tri spavaće sobe i tri kupatila. Dnevna soba je prostrana i ima visoke plafone, u kući se nalazi i biblioteka, a u dvorištu bazen sa vodopadom.

Zvijezda filma "Brzina" sada posjeduje oko 17 nekretnina širom Sjedinjenih Američkih Država uključujući i vilu u Teksasu koja gleda na jezero, kao i kuću u Njujorku i Nju Orleansu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.