NAJAVA

Sutra poklon prilog našim čitaocima: TV Extra / Zavodnik iz serije „Ambasadorova kći“ Uraz Kajgilaroglu, TOP-TEMA Nepoznata strana poznatih ličnosti

U "TV Vremeplovu'' sve o seriji "Kamiondžije"

Avaz.ba
  • Naslovna TV Extre

    Naslovna TV Extre

    Foto: Avaz


„TV Extra“, prilog „Dnevnog avaza“ koji izlazi petkom, sutra donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja.

Glumca Uraza Kajgilaroglu (Kaygilaroglu) bh. gledaoci imaju prilike gledati kao zavodnika Gediza u seriji „Ambasadorova kći“, koja se emitira na Novoj BH.U razgovoru za „Avaz“ Kajgilaroglu je otvoreno govorio o svom životu, navikama, ali je otkrio i kako je smršavio 62 kilograma u dvije godine.

TOP - TEMA Nepoznata strana poznatih ličnosti. Naslovnu stranu krasi Jelena Karleuša.

Sve više ljudi znanih i neznanih donosi odluku da ne konzumira meso, a dosta njih ide i korak dalje te se iz etičkih, zdravstvenih ili ekoloških razloga odbija u sve unositi namirnice životinjskog porijekla. Iste osobe u pravilu u svojoj garderobi nemaju ništa od krzna ili prave kože. Tako je na listi vegetarijanaca i vegana sve više poznatih ličnosti.

Na pitanja u rubrici „TV izbor“ odgovarala je manekenka i influenserica Jelena Jugović - Tunčela, a „TV Extra“ donosi i najpotpuniji sadržaj sapunica, koje se emitiraju na programima bh. TV kuća. U "TV Vremeplovu'' sve o seriji "Kamiondžije".

NA VRH

Podijeli članak na