UHVAĆENA U LAŽI

Fatalna Rumunka uhvaćena kako vara slavnog fudbalera, intimne usluge skupo naplatila

Šta će se dešavati sa vezom fudbalera i pjevačice, te da li su možda već stavili tačku još uvijek nije poznato

Rumunka koja je zavela slavnog fudbalera. INSTAGRAM

A. F.

29.3.2021

Francuski fudbaler Magaje Geje (Magaye Gueye), nekadašnji igrač Evertona i Strazbura, dugo će pamtiti mart ove godine - promijenio mu je život iz korjena, i to ne u dobrom smijeru...

Naime, ovaj 30-godišnjak je početkom mjeseca ostao bez angažmana u Dinamu iz Bukurešta jer je pao na doping testu. Geje je bio pozitivan na kokain na iznenadnom testiranju nakon jedne utakmice, te je klub bez puno dileme riješio da mu da šut kartu.

No, samo nekoliko dana kasnije život je za fudbalera pripremio dramu i na emotivnom planu. Njegova djevojka - rumunska pjevačica Loret Atindeho (Laurette Atindehou) našla se u centru seks skandala kada je uhvaćena sa drugim muškarcem u hotelskoj sobi.


Tu nije kraj - ne samo da je prevarila Magaja, već je neimenovani muškarac tvrdio i da mu je ona naplatila svoje seksualne usluge.

- Dogovorili smo se za seks. Nakon što smo se dobro zabavili, došlo je vrijeme naplate! Dogovor je bio za 5.000 eura, ali ona je uzela sve što sam imao u novčaniku - 7.500 eura. Stavila je novac u torbu, a kada sam posegao za njom udarila me je laktom i počela da grize. Ja sam samo htio ostatak novca, ništa više - ispričao je on rumunskim medijima.

Atraktivna Loret je prvobitno negirala ove navode, ali nakon što je muškarac objavio tonski zapis njihovog dogovora u vezi seksualnih usluga, pevačica je promenila ploču.

- Da, istina je, uradila sam to. To sam uradila jer sam bila bjesna i ljuta - prokomentarisala je.

Šta će se dešavati sa vezom fudbalera i pjevačice, te da li su možda već stavili tačku još uvijek nije poznato.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.