POLICIJA ISTRAŽUJE

Voditelj koji je dao otkaz zbog Megan Markl: Moji sinovi i ja dobivamo prijetnje smrću

Pa, nisam se htio izvinuti Megan Markl, jer istina je da joj ne vjerujem, napisao je Morgan

Morgan: Ne vjeruje Megan Markl. Agencije

L. K. P.

29.3.2021


Pirs Morgan (Piers)tvrdi da on i njegovi sinovi dobivaju prijetnje smrću nakon što je optužio Megan Markl (Meghan Markle) da je lagala tokom intervjua kod Opre Vinfri (Oprah Winfrey).


-Moja tri sina su mi rekla da su i oni na meti i poslali su mi snimke otrovnih prijetnji nasiljem upućenih njima. Kad ti otac umre, svijet će prirediti zabavu - kazao je bivši voditelj za "Mail on Sunday" i pročitao jednu od poruka.

Londonska policija za "The Independent" potvrdila je da istražuju prijetnje.

Bivši urednik naglašava da njegovim sinovima nije stalo do Megan Markl te da ne dijele njegovo mišljenje o vojvotkinji o Saseksa.


Princ Hari i Megan Markl sa Oprom Vinfri. Agencije

Morgan je priznao da mu je žao što je napustio svoju tadašnju emisiju "Good Morning Britain" tokom svađe oko intervjua Megan i Harija kod Opre.

"Kad razmislim, nisam to trebao učiniti", napisao je.

Međutim, dodao je kako je uslov da ostane na voditeljskoj poziciji emisije bio da se izvine Megan, što on nije htio učiniti.

"Pa, nisam se htio izvinuti Megan Markl, jer istina je da joj ne vjerujem", napisao je Morgan.

Podsjećamo, dan nakon intervjua, Pirs Morgan izjurio je sa snimanja emisije "Good Morning Britain" nakon što ga je kolega Aleks Beresford (Alex= prozvao zbog komentara na račun Megan Markl, a nakon toga Piers je dao otkaz.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.