TRAŽI SVOJIH 5 MINUTA

Meganin otac traži intervju s Opra, lično joj donio pismo

Dao im je rok od 30 dana

Tomas Markl. AGENCIJE

A. F.

31.3.2021

Nakon što je intervju njegove kćeri Mregan (Meghan) i princa Harija (Harryja) kod Opra Vinfri (Oprah Winfrey) poprilično uzdrmao britansku kraljevsku porodicu i izazvao iznimno velik interes, svojih potencijalnu priliku 'namirisao' je i Tomas Markl (Thomas Markle).

Napisao je pismo u kojem moli 'kraljicu intervjua' da razgovor ponovi s njime. Lično joj je Markl molbu dostavio, a nudi svoju priču o odnosu s Megan, pišu britanski mediji.


Otac Megan Markl želi intervju sa Opra. AGENCIJE

Tomas Marke nakon emitiranog intervjua osvrnuo se na ono što je čuo, a posebno ga je, kako kaže, pogodilo što je Megan kazala da ju je otac izdao.

- Ponavljam, žao mi je zbog onoga što sam učinio i ispričao sam se za to. Ne slažem se uvijek s onim što moja djeca rade, ali ih volim i nikada nisam prestao voljeti Megan - zaključio je Tomas.

Kritizirao je nakon intervjua Harija te zaprijetio da će nastaviti javno pričati u medijima o svemu dok njegova kći i njezin suprug ne budu razgovarali s njim. Dao im je rok od 30 dana, a svoju stranu priče želi ispričati i kod Opra. Nema sumnje da bi Meganin otac pronašao publiku zainteresiranu za ono što nudi, no teško je i zamisliti da bi Opra, kao dobra prijateljica para, na to uistinu pristala.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.