NAJPOZNATIJA VODITELJICA

Opra Vinfri od intervjua sa Megan i Harijem zaradila sedam miliona dolara

U dvosatnom intervjuju, koji je emitovan na televiziji CBS, par je govorio o rasizmu i disfunkcionalnosti kraljevske porodice

Vinfri: Intervju uživo pratilo 17 miliona gledalaca. ARHIV

A. F.

2.4.2021

Najpoznatija voditeljica na svijetu Opra Vinfri (Oprah Winfrey) zaradila je ni manje ni više nego sedam miliona dolara od jednog jedinog intervjua.

Ekskluzivni intervju sa britanskim princom Harijem (Harry) i njegovom suprugom Megan Markl (Meghan Markle) vodila je slavna Opra Vinfri. Ali, iza cijelog intervjua stoji i njena produkcijska kuća "Harpo productions", a prava na emitovanje intervjua prodala je stanici CBS za sedam miliona dolara.

U dvosatnom intervjuu, koji je emitovan na televiziji CBS, par je govorio o rasizmu i disfunkcionalnosti kraljevske porodice.

Cijeli intervju pratilo je uživo, prema procjenama kompanije Nilsen, 17 miliona gledalaca. Iako je intervju emitovan u udarnom terminu, ovaj broj gledalaca smatra se izuzetno velikim.

U intervjuu je Megan rekla da je razmišljala o samoubistvu, dok je Hari rekao da su se on i njegova porodica osjećali "zarobljeno“ dok su vodili kraljevski život.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.