FANOVI I SLAVNI

Biljana luda za Ronaldom, želi aferu s njim po svaku cijenu: Izgleda kao pravi muškarac

Tvrdi da je zaljubljena u Ronalda i da joj ne smeta što on ima Georginu

Ronaldo i Biljana. Instagram

Piše: E. T.

3.4.2021

Biljana je Ronalda upoznala prije dvije godine, a prošle sedmice je tokom meča Srbija - Portugal dobila priliku da opet vidi svog idola i veliku zvijezdu.

- Sačekala sam ga na aerodromu. Kada sam ga ugledala u autobusu, komunicirali smo rukama. Htjela sam ući u autobus i to sam mu pokazala, ali mi je on rekao da je to nemoguće izvesti. Željela sam doći do njega", rekla je za Kurir Biljana.


- Bila sam u Budimpešti kada je igrao pa u Torinu. Volim ga odavno. Vodila sam čak i njegovu fan stranicu. Prvi put smo se upoznali u Budimpešti. Tada se nismo slikali, vidjela sam ga samo usput. Prije dvije godine kada je dolazio mahnuo mi je da priđem. Prepoznao me je, ali možda to nije dobro da se zna.

Tvrdi da je zaljubljena u Ronalda i da joj ne smeta što on ima Georginu.


- Zaljubljena sam u njega. Vjerojatno je i on to shvatio. Voljela bih imati neku aferu s njim. On izgleda baš kao pravi muškarac, pun je pozitivne energije. Sviđa mi se kako šeta, kako prilazi. Muževan je i sviđa mi se svaki njegov pokret. Posebno mi se sviđa što ostavlja srce na terenu."


- Nisam imala ništa s njim, ali sam ga jako puno puta vidjela. Poklonila sam mu neku sliku, pismo, ali to je tajna što sam mu napisala. Ja ga pratim i na Instagramu, ali on mene ne. On gleda priče na fan stranicama. Bila sam u kontaktu s jednim boksačem koji je prijatelj s njim. Imam neku komunikaciju s Ronaldom, ali to sad nije bitno. Možda ću otići u Španjolsku. Sada zbog korone je malo teže, ali voljela bih pričati s njim puno više. Taj trenutak kada sam ga zagrlila je nešto neopisivo. Jako je lijepo što mi se to dogodilo. Tresla sam se od uzbuđenja. Htjela sam ga sresti pa sam samo zbog toga unajmila sobu u istom hotelu gdje je i on bio. To su veliki troškovi, ali izdvojila sam za to - dodala je djevojka iz Novog Sada.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.