JOŠ JEDNA U NIZU

Više ne može bez operacija, Ana Korać izvadila rebra da bi imala uži struk?!

Starleta izdvojila par hiljada eura da bi izgledala kao lutka

Ana Korać odlučila izgled dovesti do savršenstva. Instagram

A.Z / Kurir.rs

6.4.2021

Starleta i rijaliti učesnica Ana Korać se navodno podvrgla još jednoj estetskoj operaciji, kako bi smanjila obim svog struka.

Korać je nedavno bila u Istanbulu, gdje joj je urađena operacija vađenja rebara, za šta je dala 7.000 eura, kako  piše Kurir.rs.

- Ana je oduvijek željela da ima bujne obline i tanak struk, a jedan od motiva ulaska u rijaliti bio je da zaradi novac za brojne estetske operacije. Najviše je štedila za operaciju sužavanja struka, zbog čega je otputovala u Tursku, na kliniku u kojoj radi jedan od najboljih estetskih hirurga - priča izvor blizak Ani.

Neodoljivi izgled starlete. Instagram

Bez razmišljanja se odlučila na taj potez.

- Doktor koji ju je operisao je Anin dugogodišnji saradnik, pa ga nije čudio njen zahtjev da već tanak struk suzi još više. Ona se nije plašila, te mu se potpuno prepustila i vjerovala da će postići rezultat kakav je htjela. Želja joj je bila da obim struka bude oko pet centimetara manji - dodao je.

Uspjela je dobro da sakrije od javnosti.

- Nijedan doktor u Srbiji ne radi ovu vrstu operacije zbog čega se Ana odlučila za Tursku. Jedan od najpoznatijih hirurga joj je izvadio poslednji par rebara, a operacija je obavljena pod totalnom anestezijom. Oporavak je trajao oko dvije nedjelje, a ova intervencija je koštala 7.000 eura. U Istanbulu je bila i tokom postoperativnog oporavka, a sve je dobro uspjela da sakrije od javnosti, jer u tom periodu nije ništa objavljivala na društvenim mrežama - zaključuje ovaj izvor.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.