ODALA JE TETOVAŽA

Jednu od golišavih djevojaka iz Dubaija prepoznao brat

Ona im je rekla da ide na godišnji odmor, ali ne i da će se razgolititi na fotosnimanju

Jana Graboščuk. Instagram

Fu. M.

7.4.2021

Jedna od manekenki koja je pozirala gola na balkonu u Dubaiju je i Ukrajinka Jana Graboščuk (27), inače advokatica, koju su članovi porodice prepoznali po tetovaži.

Ona im je rekla da ide na godišnji odmor, ali ne i da će se razgolititi na fotosnimanju, tako da su bili prilično šokirani, prenose strani mediji.

Podsjetimo, najmanje 20 manekenki je nedavno uhapšeno u Dubaiju zbog projekta koji je uključivao i da nage poziraju na balkonu solitera u prestižnom dijelu Dubaija. Iako im je pretila zatvorska kazna, ipak se neće naći iza rešetaka, ali će biti deportovane u matične zemlje.

Janin brat Taras (20) kaže da je cijela porodica bila šokirana kada su vidjeli golišave slike.

- Otišla je na odmor, i ne znam šta se posle dogodilo. Jeste, planirala je tamo neko snimanje, ali nisam imao više informacija o tome - kazao je.

Inače, Jana je diplomirana pravnica, ali kako prenosi Mirror, nije uspjela poslije studija da pronađe posao, pa je radila kao konobarica i hostesa. Prije oko godinu dana počela je da se bavi modelingom, a na društvenim mrežama je objavljivala slike sa luksuznog boravka u Dubaiju.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.