NAJAVA

Poklon prilog našim čitaocima u petak: TV Extra / Tanja Ribič iz svog slovenskog doma za „Avaz“ o ulozi u Netflixovoj seriji

U "TV Vremeplovu'' sve o filmu "Valter brani Sarajevo"

Piše: Avaz.ba

8.4.2021

Naslovna TV Extre. Miran Juršič

„TV Extra“, prilog „Dnevnog avaza“ koji izlazi petkom, sutra donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja.

SNIMANJE U ENGLESKOJ Tanja Ribič iz svog slovenskog doma za „Avaz“ o Netflixovoj „Zero Chill“ seriji.

- U „Zero Chill“ se radi o klizanju i snimali smo uglavnom na ledu. I u avgustu nam je bilo jako hladno. Bio je to izuzetan izazov igrati na stranom jeziku, a trebalo je znati i klizati. Znala sam samo mirno da stojim na klizaljkama, a unatoč tome su me uzeli što mi je još veći kompliment, znači da im se moja audicija svidjela jako. U međuvremenu sam naučila malo klizati, sigurnija sam, ali morat ću još trenirati preko ljeta. Serija je jako popularna, mislim da je u svijetu među top deset, zbog čega se već priča da će se snimati druga sezona – otkriva Ribič.

CHANNEL 4 Premijerno prikazan dokumentarac o Kerolajn Flak.

Dok svijet još bruji o intervjuu desetljeća Megan Markl (Meghan Markle) i princa Harija (Harry) sa čuvenom Oprom Vinfri (Oprah Winfrey), britanska TV mreža „Channel 4“ napravila je dokumentarni film o bivšoj djevojci princa Harija, voditeljici Kerolajn Flak (Caroline Flack).

Na pitanja u rubrici „TV izbor“ odgovarao je hitmejker Amil Lojo, a „TV Extra“ donosi i najpotpuniji sadržaj sapunica, koje se emitiraju na programima bh. TV kuća. U "TV Vremeplovu'' sve o filmu "Valter brani Sarajevo".




Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.