OPTUŽBE ZA SILOVANJE

Oglasila se bivša supruga Branislava Lečića: Mojoj porodici nanijeta je velika šteta

Odmah da vam kažem da ja nisam niti ću govoriti o tome javno, poručila je Radulović

N. Aj.

9.4.2021

Radulović: Neću da budem medijum za iživljavanje. Arhiv

Nakon novih optužbi za silovanje na račun Branislava Lečića, uznemirena je javnost, svakako njegove žrtve koje su javno istupile, njegov PR tim navodi da ni samom glumcu nije baš dobro od jučer, ali uvijek se treba sjetiti da je teško i njegovoj porodici, piše Story.rs.

Do voditeljice Nine Radulović mediji pokušavaju da dođu već neko vrijeme za bilo kakav komentar, a ona se oglasila za Story.rs.

- Možemo mi da se čujemo, ali ako je povod za naš razgovor moje izlaženje u javnost povodom slučaja koji se nedavno dogodio, odmah da vam kažem da ja nisam niti ću govoriti o tome javno. Mediji su već naneli veliku štetu mojoj porodici, tako da ne mogu svjesno da budem medijum za iživljavanje. Hvala vam na razumijevanju - poručila je Nina.

Lečić i Radulović: Fotografija iz sretnih dana. Arhiv

Kada je krajem marta objavljena ispovijest Danijele Štajnfeld, Nina je nestala iz javnog života, a kasnije je objavljeno da se povukla u banju gdje se oporavljala od operacije diskus hernije. Nina je sa Branislavom Lečićem bila u braku od 2010. do 2016. godine, upravo u periodu kada Štajnfeld tvrdi da je glumac silovao, a sina Lava bivši par dobio je 2011. godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.