DO SAD NEPOZNATI DETALJI

Jana svjedočila užasu: Šaban i ja smo pjevali, a čovjek je tukao kćerku, došla je policija

Vrisnula sam, morala sam da zaustavim vozilo, kaže pjevačica

Jana Todorović: Na kraju je tu došla i policija da interveniše. Instagram

A. Z / Kurir. rs

14.4.2021

Dragana Todorović Jana već dvije i pol decenije jedna je od najpopularnijih pjevačica na Balkanu.

Sada je pjevačica otkrila mnoge nepoznate detalje iz svog života, između ostalog i o tome kako je saznala za pogibiju Šabana Šaulića, s kojim je mnogo puta nastupala.

- Sjećam se da sam vozila i zazvonio je telefon. Sa druge strane bio je novinar, koji je rekao da je Šaban poginuo i da bi želio moju reakciju. Vrisnula sam, morala sam da zaustavim vozilo da se smirim jer sam se osjećala kao da sam izgubila nekog rođenog - rekla je Jana za Kurir.rs i onda se prisjetila mučne scene koju je zajedno sa pokojnim kraljem folka doživjela na jednoj proslavi u inostranstvu.

Jana Todorović: Osjećala sam se kao da sam izgubila nekog rođenog. Arhiv

Nije mogla da vjeruje šta se dešava. 

- Gazda tog veselja se toliko napio da je tražio da mu samo Šaban i ja stojimo pored stola i da mu pjevamo, i to jednu pjesmu "Milicu Stojan volio". Dok mu je Šaban pjevao to, on je na naše oči počeo tako da tuče svoju kćerku od nekih 17,18 godina. Na kraju je tu došla i policija da interveniše, a najstrašnije je bilo kada je u jednom trenutku, od siline udarca, suza od te djevojke završila Šabanu na licu. Kasnije mi je rekao da se osjećao kao da je to Ilidna ili Sanelina suza - ispričala je Jana.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.