GODINE JOJ NIŠTA NE MOGU

Prelijepa Monika Beluči je zbog filma postala sjedokosa vještica

Snimanje filma se odvija u Rimu, a svi kažu da je nevjerovatno to što Monika i dalje izgleda prelijepo, iako nosi široku odjeću, čudan šešir i ima sijedu kosu

N. Aj.
  • Beluči: Ne igra zavodnicu

    Beluči: Ne igra zavodnicu

    Foto: Instagram


Monika Beluči (Monica Bellucci) za potrebe snimanja novog filma postala je vještica.

Naime, slavna glumica je uslikana na setu novog filma "La Befana comes at night 2: The Origins" sa sijedom kosom i u kostimu vještice, a ovo je prvi put da je "odskočila" od uloga u kojima igra prelijepu zavodnicu.

Snimanje filma se odvija u Rimu, a svi kažu da je nevjerovatno to što Monika i dalje izgleda prelijepo, iako nosi široku odjeću, čudan šešir i ima sijedu kosu.

Ona tumači ulogu dobre vještice Dolores, koja je svoj život posvetila djeci. Radnja filma se odvija u 18. stoljeću, a ono što je interesantno jeste da se glumica sama šminkala za potrebe snimanja.

Snimanje filma je počelo 1. marta 2021. godine, a premijera se očekuje krajem godine, ako ne bude odložena zbog pandemije koronavirusa.

"Bit će prelijepa i kao sijeda žena u budućnosti", "Savršena", "Nevjerovatno da žena nikada ne izgleda ružno, čak ni kad glumi vješticu", "Svaka čast Monika, oduvijek predivni", "Ne stoji joj sijeda kosa, užas", glasili su uglavnom pozitivni komentari fanova.

Više o temi Monica Bellucci

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na