UNOVČILA LJUBAV

Netflix snima rijaliti o atraktivnoj Ronaldovoj zaručnici

Vrlo sam uzbuđena i sretna zbog ovog novog projekta, izjavila je Georgina Rodrigez

L. K. P.

Rodrigez i Ronaldo: Uživaju u životu

Foto: Agencije


Georgina Rodrigez (Rodriguez, 27), Instagram influenserica, model i zaručnica poznatog nogometaša Kristijana Ronalda (Cristiano, 36), potpisala je ugovor s Netflixom za novu špansku seriju koja će se jednostavno zvati "Georgina".

Dokumentarac i rijaliti u jednom pratit će njen svakodnevni život i dati nam uvid u porodičnu dinamiku sa Kristijanom. Zanosna argentinska influenserica se novom poslovnom prilikom odmah pohvalila na Instagramu gdje ima 24 miliona pratilaca.

- Vrlo sam uzbuđena i sretna zbog ovog novog projekta. Hvala porodici! - napisala je i označila Netflix, a streaming servis joj je u komentarima poželio dobrodošlicu u Netflix porodicu.

Do sada je mlada Argentinka odlično profitirala od veze sa nogometašem, sklopivši brojne ugovore sa poznatim modnim kućama i brendovima, a uz sve to, Ronaldo joj daje mjesečni "džeparac'", tvrdi izvor.

  • Ronaldo i Rodriges sa djecom

    Ronaldo i Rodriges sa djecom

    Foto: Instagram


Prije veze sa poznatim nogometašem Georgina je bila čistačica, a Ronalda je upoznala kad je radila kao prodavačica u "Guccijevom" butiku u Madridu.

Asistirala mu je u kupovini, a njemu se toliko svidjela da je zatražio da mu Georgina uvijek pomaže kada dođe u taj butik.

- Naporno sam radila i živjela požrtvovnim životom i zato me svemir nagradio najboljom stvari na svijetu, prekrasnom porodicom - izjavila je.

Kristijano i Georgina su 2017. godine dobili kćerkicu Alanu Martin, dok su ostalih troje djece rodile surogat majke.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na