PODRŠKA OD KIJE I TOMOVIĆA

Usijao se Instagram: Supruga od Ša otključala profil i poslala jasnu poruku mužu i ljubavnici

Ivana Aleksić, još uvijek zakonita supruga repera, nije se do sad oglašavala na temu Zadruge

Fu. M.

16.4.2021

Ivana Aleksić. Instagram

Supruga repera Nenada Aleksića Ša koji je Zadruzi ušao u vezu sa Tarom Simov, prvi put je javno prokomentirala ovaj rijaliti program.

Ivana Aleksić, još uvijek zakonita supruga repera, nije se do sad oglašavala na temu Zadruge, a vješto je izbjegavala i svaki kontakt s medijima koji je u stopu prate od kako je muž prevario s 20 godina mlađom učesnicom ovog rijalitija.

Javnu prevaru je, kako komentiraju gledaoci, podnijela dostojanstveno, ne pridajući pažnju ljubavnici niti mužu od kojeg će se razvesti čim napusti imanje u Šimanovcima.

Status Ivane Aleksić. Printscreen

Ivana je danas otključala svoj profil na Instagramu te objavila fotografiju na kojoj je zablistala s osvježenom bojom kose i prelijepim osmijehom, te još jednom dala doznanja da je nevjera muža nije previše dotakla. Prva podrška stigla je od bivših učesnika Zadruge, pjevačice Kije Kockar i Vladimira Tomovića.

Kija je u komentaru ispod fotografije ostavila srce, na što je Ivana uzvratila istom emocijom.

Pažnju je privukao i komentar Vladimira Tomovića koji je jasno izrazio podršku i zaštitu prema Ivani, a upravo je odgovarajući na njegov komentar Ivana prokomentirala ovaj rijaliti.

- Tako je, teta Nadica ona se tamo još uvijek bori, samo njih dvoje podržavam - napisala je Ivana i time jasno dala doznanja da je njena priča sa Ša zauvijek završena.

Reperova supruga je, dakle, podržala majku pjevačice Kije Kockar, Nadicu Kamel koja se otvoreno usprotivila javnoj prevari i vezi Ša i Tare. Oštar protivnik odnosa koji je predstavljen kao "zabranjena ljubav" bio je i Tomović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.