RJEŠAVANJE PROBLEMA

Hari, Vilijam i Čarls su razgovarali nakon sahrane, trajalo je dva sata

Ovo je bio prvi susret braće nakon šokantnog intervjua koji su Hari i Megan Markl dali Opri Vinfri

Čarls je imao privatni razgovor sa svojim posvađanim sinovima nakon sahrane. Agencije

L. K. P.

19.4.2021


Prinčevi Vilijam (William), Čarls (Charles) i Hari (Harry) nakon sahrane princa Filipa (Philip) su dva sata razgovarali u dvorcu Vindzor, pišu britanski mediji.

Čarls je imao privatni razgovor sa svojim posvađanim sinovima nakon sahrane, a upućeni kažu da je to upravo ono što bi Filip želio. Njih trojica sastali su se daleko od kamera nakon subotnjeg televizijskog prijenosa ceremonije.

Navodno je Čarlsova supruga Kamila (Camilla) dvorac napustila sama sat vremena prije svog muža, koji je ostao sa sinovima. Izvori tvrde da je to potaknulo nadu da je to početak rješavanja problema između braće.


Hari u Londonu ostaje do srijede. Agencije

Nagađa se da će Hari ostati u Londonu do srijede, kada kraljica obilježava 95. rođendan. Također je rekao da će se svom starijem bratu početkom jula pridružiti na otkrivanju spomen-kipa princeze Dajane (Diana) u palači Kensington.

Podsjetimo, ovo je bio prvi susret braće nakon šokantnog intervjua koji su Hari i Megan Markl (Meghan Markle) dali Opri Vinfri (Winfrey). U razgovoru je Megan optužila kraljevsku porodicu za rasizam, a Hari je rekao da su njegovi otac i brat zarobljeni u sustavu iz kojeg nemaju mogućnost izaći.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.