LUKSUZ

Evo šta estradne zvijezde imaju u svojim garažama i koliko koštaju njihovi vozni parkovi

Jedna od najvećih zvijezdi Lepa Brena posjeduje Jaguar, dva džipa Mercedesa, Ford, džip Range Rover

N. Aj.

20.4.2021

Lepa Brena i Rasta. Arhiv

Dobar dio estrade vozi skupocjene i bijesne automobile. Neki jer su ljubitelji takvih, kao i brze vožnje, a ima i onih koji uzimaju skuplja vozila isključivo radi komforta. 

Treća kategorija su oni koji voze bijesne automobile samo da bi se pričalo da "imaju love".

Lepa Brena

Lepa Brena. Arhiv

Lepa Brena zajedno sa suprugom Bobom Živojinovićem do prije dvije godine posjedovali su automobile za sve prilike, a od 2019. godine situacija se promijenila, pa su možda i napravili neke izmjene u skupocijenom voznom parku.

Jedna od najvećih zvijezdi posjeduje Jaguar, dva džipa Mercedesa, Ford, džip Range Rover. Osim toga, i njihovi sinovi Stefan i Viktor također imaju svoje automobile, ali ne u takvoj vrijednosti.

Mlađi sin Viktor često koristi vozila svojih roditelja, pa ih mijenja u zavisnosti od prilika. Jedini izuzetak su napravili kada se ženio Bobin sin iz prvog braka sa Zoricom Nakić, Filip Živojinović, kada su za mladenačko vozilo iznajmili konje sa kočijama umjesto vozilo iz porodičnog voznog parka.

Stefan Đurić Rasta

Stefan Đurić Rasta. Arhiv

Reper Stefan Đurić Rasta jedna je od dvije osobe koje posjeduju BMW i8. I druga je na ovom spisku.

Osim BMW-a, Rasta vozi i Mercedes džip.

Seka Aleksić

Seka Aleksić. Arhiv

I pjevačica Seka Aleksić jedan je od kolekcionarki bijesnih automobila. Za jedan od prethodnih rođendana Aleksić je od supruga Veljka dobila Mercedes SLK AMG koji je tada koštao 120.000 eura.

Dragana Mirković

Dragana Mirković. Arhiv

Suprug pjevačice Dragane Mirković, Toni Bijelić, vlasnik je fabrike "Maybach Coupe", pa ni ne čudi da vole skupocijene automobile.

Mirković u svom voznom parku posjeduje najluksuznije sajamske modele marki Ferrari, Lamborghini, Rolls-Royce, Bentley...

Špekuliralo se da je folk zvijezda za 50. rođendan od direktora Mercedesa za Njemačku na poklon dobila limitirani Mercedes-Benz SLR McLaren sa personaliziranim tablicama "DM 50".

Vrijednost Draganinog i Tonijevog parka navodno iznosi minimum oko 3,5 miliona eura, ali Dragana nikada nije željela da govori na temu šta sve posjeduje u svom vlasništvu.

Saša Popović

Saša Popović. Arhiv

Saša Popović veliki je kolekcionar vozila. U svojoj garaži ima automobile vrijednosti oko 400.000 eura, iako najčešće po gradu vozi prosječni automobil ili svoj džip. Naime, on posjeduje BMW i8, Mercedes GLE 350, Smart, Mercedes ML 320.


Boban Rajović

Boban Rajović. Arhiv

Boban Rajović jedan je od onih koji ne štedi na automobilima. Često ih mijenja, a niti jedan nije ispod 60.000 eura. Sinu Andriji za 18. rođendan poklonio je Mercedes C klase Coupe koji je iznosio oko 40.000 eura. Posrednik mu je, kao i uvijek, bio Toni Bijelić, suprug Dragane Mirković.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.