ISKRENO

Vesna Đogani prošla pakao zbog Đoleta: Svi su me napadali i krivili za razvod

Jednom me je nazvao i rekao je da je promijenio broj, ali da je prvo mene nazvao, rekla je pjevačica

Poznati bračni par. Instagram

A. Z / Kurir.rs

20.4.2021

Denser Đole Đogani prije dvadeset godina razveo se od pjevačice Slađe Delibašić, nakon čega je uplovio u vezu sa Vesnom Đogani sa kojom je sada u braku i imaju dvoje djece.

Kako je 2001. došlo do razvoda braka, Slađu u grupi ''Đogani'' je naslijedila pjevačica Vesna Trivić, koja je do tada bila stalni član njihove plesne grupe. Godinu dana kasnije započinje emotivni odnos sa Đoletom, nakon čega izdaju brojne hitove.

Vesna Đogani: Upala sam u estradu kao da sam pala s Marsa. Instagram

Tada počinje novi život. Svi su bili zaljubljeni u Vesnu, bila je miljenica publike. Ona se upisala u plesnu školu 1992. kod Slađe i Đoleta.

- Kada sam se razveo, odlučio sam da nastavim biznis, napravio sam pjesmu ''Ponekad'' i napravio audiciju za novu pjevačicu. Slađa i ja smo se razveli i svi učenici su otišli kod Slađe, samo su Vesna i još jedan dečko ostali kod mene u školi - rekao je Đole za Kurir.rs.

Također, Đole se osvrnuo na period kada se razvodio od tadašnje supruge Slađe.

- Bilo mi je teško, jer otišla je i žena, i djeca, i posao. Nisam htio da se ubijem zbog Slađe, ali mi je bilo teško. Prvo, ode ti žena koju si volio, ode kuća, posao. Ti onda nemaš satisfakciju, nemaš ništa. To je težak period, ali na sreću dolazi Vesna - dodaje on.

Mnogi su krivili Vesnu zbog razvoda Slađe i Đoleta. Instagram

Otkrili su i da je Kaja Ostojić trebalo da pjeva umjesto Slađe, ali upala je Vesna.

- Upala sam u estradu kao da sam pala s Marsa. U jednom momentu sam počela mnogo da zarađujem i bilo mi je konfuzno. Morala sam da znam šta hoću. Svi su me osuđivali i krivili za razvod - kaže Vesna.

Potom je otkrila i tajnu pjesme njenog hita.

- Kad sam bila tinejdžerka imala sam jednog momka prije Đoleta, i mi smo se razišli i on je imao djevojku. Jednom me je nazvao i rekao je da je promijenio broj, ali da je prvo mene nazvao. Tada me je kupila ta rečenica iz pjesme: "Čak sam i tvoj novi broj prije nje znala" - rekla je Vesna.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.