TRAGEDIJA

Preminula zvijezda "Granda" planirala vjenčanje na ljeto: Samoubistvo izvršio očevim pištoljem

Na svadbeno veselje imao u planu da pozove kolege koje su se takmičile s njim u "Zvezdama Granda"

Tragično preminuli Momir Lukovac. Arhiv

N. Aj. / Nova.rs

22.4.2021

Ovogodišnji učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Momir Lukovac, koji je prije dvije večeri izvršio samoubistvo u 24. godini, hvalio se prijateljima da će na ljeto prirediti vjenčanje i svadbeno veselje sa svojom vjerenicom, piše Nova.rs.

Prema policijskom izvještaju, pjevač je izvršio samoubistvo očevim pištoljem u stanu svoje vjerenice, a istraga je potrajala do ranih jutarnjih sati.

Razlozi tragedije još nisu zvanično poznati, a nagađa se da ima veze sa njegovom vjerenicom. Momir je rodom iz Banje Luke, a živio je u Podgorici.

- Lukovac je posljednji mjesec pričao da će se oženiti tokom ljeta. Planirao je da se vjenča sa vjerenicom i da priredi proslavu, u skladu sa aktuelnim mjerama usljed koronavirusa. Nije poznato da li je zakazivao nešto tim povodom, ali zna se da je planirao i da mu je to bio cilj - kazao je izvor za Novu.rs.

Dodao je da je na svadbeno veselje imao u planu da pozove kolege koje su se takmičile s njim u "Zvezdama Granda", čiji je osnivač Saša Popović.

- Bio je dobar sa mnogim pjevačima. Muzikom se bavio od malena i svi su ga znali u Podgorici i okolini. Kroz razna takmičenja, manifestacije i radom u ugostiteljskim objektima upoznavao je ljude i stvarao kontakte. Na svadbu je planirao da zove ovogodišnje takmičare "Zvezda Granda" Isaka Šabanovića, Krstinju Todorović, Cecu Bulatović i druge. Sa njima je bio privatno dobar i imao je želju da mu zapjevaju na svadbi - rekao je isti izvor.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.