NOVI DETALJI RAZVODA

Anđelki Prpić brak se raspao zbog intimnih scena sa Draganom Mićanovićem

Anđelka je pobrala simpatije gledalaca, a svi pamte eksplicitne kadrove koje je snimala sa Mićanovićem, koji joj je glumio supruga

Blic.rs

Anđelka Prpić sa bivšim mužem

Foto: Instagram


Bivši muž Anđelke Prpić, Dario Prpić, nakon njene intimne scene u seriji "Žene sa Dedinja", za koju je smatrao da je prevazišla glumačke okvire, postao je navodno ljubomoran, s čime se ona borila sve do 2020. godine, kada ga je ostavila.

Pakao je navodno počeo maltene još na početku braka, i to zbog intimnih scena na veš mašini sa Draganom Mićanovićem u seriji "Žene s Dedinja".

Otkako se pojavila u popularnoj seriji, Anđelka je pobrala simpatije gledalaca, a svi pamte eksplicitne kadrove koje je snimala sa Mićanovićem, koji joj je glumio supruga. Žestoke intimne scene njih dvoje na veš mašini i dan danas se prepričavaju, što je navodno poremetilo njen odnos s mužem.

Naime, Dario je Anđelki pravio problem nakon što je epizoda emitovana na televiziji, jer je tvrdio da je ona prevazišla glumačke okvire i da se previše unijela. Kako izvor "Kurira" blizak bivšem paru kaže, Prpić je po izrazu lica svoje žene video da je zaista uživala, tvrdeći da je dobro poznaje i da zna kada glumi, a kada ne. Zbog toga su se sedmicama svađali, Anđelka je ubjeđivala da je u pitanju samo scena koju je morala da odglumi i da bude uvjerljiva, ali je on nastavio da joj prebacuje.

Ipak, posle nekoliko mjeseci je zaboravio na to, bar prividno, kada su nastali novi problemi. Njemu je jako teško pala njena uloga u seriji "Andrija i Anđelka" i bio je ljubomoran i na Andriju Miloševića, prema ovim navodima.

Više o temi Anđelka Prpić

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na