ROĐENDANSKI POKLON

Severina na naslovnoj strani novog romana tvorca Alana Forda

Pjevčica ponosna

Severina se obradovala neočekivanom poklonu. ARHIV

A. F.

26.4.2021

Pjevačica Severina izašla je na naslovnici knjige “U ime mafije” Maksa Bunkera, tvorca poznatog stripa “Alan Ford”. Tačno na njen 49. rođendan.

Na Instagramu je otkrila da su je dva poklona posebno oduševila. Jedan je crtež njenog sina, a drugi što se našla na naslovnici knjige slavnog Bunkera. Otkrila je i kako je došlo do saradnje.

- Čuj, hani, halo Bing, kako brat? Zvali su iz izdavačke kuće Sandorf da bi oni i Maks Bunker htjeli da budeš na naslovnici njegovog romana. To je krimić… i da odabereš manekene za detektiva i kriminalca… Mene zvali? Maks Bunker? Alan Ford? ??&€@$£¥€ -  napisala je pjevačica.




Kako je rekla, njena ekipa, sa kojom snima i novi album, je snimala nekoliko dana.

- Detektiv sa šeširom je moj tonski snimatelj Domagoj Perišić, a kriminalac koji sjedi je kompozitor i producent Filip Miletić. A kako su samo njih dvojica bili uzbuđeni… A ja sam u žutoj haljini na naslovnoj stranici knjige Maksa Bunkera i pucam od djetinje sreće. Hvala majko što me rodi. Hvala izdavačkoj kući Sandorf. Hvala Maks Bunker, hvala Broj 1, hvala Vam što ste nam uljepšali djetinjstvo, ovo je za mene velika radost i čast… Jer Vaše ime je zlatnim slovima urezano u dnevnik mog djetinjstva - istakla je Severina.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.