OPTUŽUJU JE DA GA KORISTI

Kim Kardašijan već paradira s novim dečkom, reporterom CNN-a

Kim se priprema za pravosudni ispit jer želi da postane advokatica, pa mnogi sumnjaju u iskrenost njenog druženja sa Džonsom

N. Aj.

27.4.2021

Van Džons i Kim Kardašijan. Agencije

Sve glasnije se govori o tome da su Kim Kardašijan (Kardashian) i Van Džons (Jones) odnedavno u vezi. 

Rijaliti zvijezda navodno je usljed brakorazvodne parnice koju trenutno vodi s reperom i modnim dizajnerom Kanjeom Vestom (Kanye West) započela romansu s političkim reporterom televizije CNN.

Kim i Van su već godinama bliski prijatelji, a njihova navodna veza podijelila je javnost – neki su presretni i već slave njihovu ljubav, mada ima i onih koji misle da članica klana Kardašijan koristi poznatog voditelja kako bi učvrstila svoju dalju političku karijeru.

Kim se priprema za pravosudni ispit jer želi da postane advokatica, pa mnogi sumnjaju u iskrenost njenog druženja sa Džonsom.

- Prvo smo je gledali kako koristi Kanjea za napredak u modnom svijetu, a sad joj Van Džons pomaže u napredovanju u pravnim krugovima… Ovo je njen "Plavuša s Harvarda" trenutak - komentirali su na Twitteru.

Van Džons i Kim Kardašijan. Agencije

Otkako su u februaru podnijeli zahtjev za razvod sedmogodišnjeg braka, u kojem su dobili četvoro djece, Kanje je prijateljima otkrio kako u budućnosti "želi da izlazi s umjetničkom i kreativnom dušom s kojom će moći da razgovara na istom jeziku".

- Dosta mu je svijeta influensera - otkriva izvor blizak kontroverznom muzičaru.

U prilog tvrdnjama o romansi Kim i Vana ide i činjenica da se CNN-ov politički komentator, inače otac dvoje djece, 2019. razveo od supruge s kojom je proveo 14 godina.

- Van Džons je dobar izbor. Pametan je i stabilan muškarac, kvalitetan čovjek koji ima sopstveni novac. Bili bi lijep par, baš nekako idu jedno uz drugo - komentirali su Kimini fanovi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.