JEZIVI DETALJI IZ ŽIVOTA

Glumicu dadilja zlostavljala u šestoj godini, pa je dečko silovao sa šestoricom drugova

Njena majka se slomila kad je saznala bolne traume nakon mnogo godina

A. Zukić

Javno progovorila o traumatičnim iskustvima

Foto: Instagram


Glumica Pamela Anderson imala je veoma buran život, ali i traumatičan.

Naime, ona je prije nekoliko godina izjavila kako ju je dadilja seksualno napastvovala od šeste do 10 godine. Pored ovog šokantnog otkrića, Anderson je priznala da se niz zlostavljanja nastavio kasnije.

 • Pamela Anderson: Moj tadašnji dečko je mislio da bi bilo zanimljivo me siluje sa šest prijatelja

  Pamela Anderson: Moj tadašnji dečko je mislio da bi bilo zanimljivo me siluje sa šest prijatelja

  Foto: Instagram


Pamela je priznala i da ju je sa 12 godina silovao muškarac od 25 godina, a sa 14 godina seksualno ju je napastvovao dečko zajedno sa njegovih šest drugara.

- Moj tadašnji dečko je mislio da bi bilo zanimljivo me siluje sa šest prijatelja. Nisam željela da živim, htjela sam da nestanem sa lica zemlje - rekla je glumica.

Skrhana majka Pamele Anderson, Kerol, priznala je da nije znala kroz šta joj je sve kćerka prošla, dok ova to nije javno priznala u Kanu. Nakon Pamelinog priznanja da je dva puta silovana, kao i da je zlostavljana u djetinjstvu, njena majka je ostala u šoku i potpuno zbunjena, ali nadasve tužna što je njeno dijete kroz sve to prolazilo samo. 

 • Pamela Anderson: Nisam željela da živim

  Pamela Anderson: Nisam željela da živim

  Foto: Instagram


Kerol je prije nekoliko godina rekla da nije imala pojma kroz kakav joj je horor kćerka prolazila, kao i da je cijela porodica ostala bez riječi i zatečena ovim priznanjem. U isto vrijeme, kanadska policija pokrenula je istragu povodom navodnih zločina.

Naime, Pamela je na predstavljanju svoje fondacije 2014. u Kanu otvoreno pričala o svom djetinjstvu i patnjama, i po prvi put je priznala da je njeno prvo seksualno iskustvo bilo silovanje.

- Sjedila sam otvorenih usta kada sam za to saznala. Moj suprug Beri i ja smo uvijek mislili da smo bili posvećeni roditelji, tako da je bilo zaista užasno čuti za ovo sada. I ja sam bila podjednako šokirana kao i svi drugi ljudi, pogotovo jer sam mislila da sam bliska sa svojom djecom. Moj sin Geri je plakao satima, nikada ga nisam vidjela da tako plače, i to sve zato što se osjećamo kao da nismo dovoljno dobro zaštitili Pamelu- ispričala je Kerol.

 • Pamela Anderson: Htjela sam da nestanem sa lica zemlje

  Pamela Anderson: Htjela sam da nestanem sa lica zemlje

  Foto: Instagram


Kerol kaže da do samog govora u Francuskoj nije znala ništa o ovome, a odmah nakon što je održala govor, Pamela je majci poslala mejl.

- Napisala je "Mama, nemoj ovo da shvatiš lično, mnogo te volim i svu snagu i navike za rad smo dobili od tebe". Jednostavno je željela da skine taj teret. Mora da joj je bilo veoma teško, pogotovo u tim godinama - rekla je tada glumičina uznemirena majka.

Kerol se posebno zabrinula zbog tvrdnji da ju je i bebisterka zlostavljala. Kako kaže, ona je radila, i davala je sve od sebe da bude tu za Pamelu i njenog brata kada god je mogla. Ali, tokom dana je bebisiterka vodila računa o Pameli.

 • Cijela porodica osala u šoku

  Cijela porodica osala u šoku

  Foto: Instagram


- Pam i ja smo bile veoma bliske tada, radila sam danju i trudila sam se da budem kući svake večeri sa njom i njenim bratom. Ako je zaista seksualno zlostavljala bebisiterka od šeste do desete godine, onda je to zaista teško za podnijeti. Ali ne se sjećam koja je to bebisiterka o kojoj Pamela priča, bilo ih je puno - ispričala je Pamelina majka.

Ali više od svega, Kerol je šokirala činjenica da je njihova mezimica ovo krila od roditelja dugi niz godina.

- Ne mogu da vjerujem da mi to nije rekla još tada, nije bila stidljiva djevojčica, i zato mi ovo slama srce. Mi smo mnogo radili, ali Pamela i njen brat su bili bliski i vodili su računa jedno o drugom. On je četiri godine mlađi od nje, i tako je šokiran. Pokušava da se sjeti svega što može o bebisiterkama iz tog perioda - dodala je.

Ona vjeruje da je njena kćerka podijelila ovo bolno priznanje jer je tako željela da pomogne drugim djevojkama koje su preživjele silovanje da pričaju o tome, a ne da sve drže u sebi.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na