KRATKO I JASNO

Tara Simov za "Avaz TV" prvi put nakon diskvalifikacije iz "Zadruge": Pustila balone preko kojih je poslala poruku za Ša

Pozdrav za Sarajevo. A Nenada volim najviše na svijetu, kazala je, između ostalog, Simov

Piše: N. Aj.

10.5.2021

Nakon što je prije nekoliko dana Tara Simov diskvalificirana iz četvrte sezone rijaliti šoua "Zadruga", ona i njen partner Nenad Aleksić Ša su jedna od top tema u regionu.

Simov je prvobitno danima pokušavala da bude diskvalificirana, a to je uspjela nakon što je uništila dio invetara Bijele kuće na imanju u Šimanovcima, gdje su zadrugari smješteni.

Ekskluzivno iz Beograda poslala je poruku za "Avaz TV".

Pustili smo balone. Pokušala sam na svaki mogući način da stignem do Nenada. Eto, našla sam jedan. Skontao je da sam ja, imamo mi tu svoju neku šifru. Čekajte "Đir sa Memom", vidimo se uskoro. Pozdrav za Sarajevo. A Nenada volim najviše na svijetu - poručila je Simov.

Podsjećamo, otkako je Simov napustila imanje, njenom dečku, koji čeka na razvod od svoje supruge Ivane Aleksić, ostali zadrugari pune glavu govoreći mu kako Tara vrijeme provodi s bivšim zaručnikom. Zato je Simov pokušavala pronaći način kako da kontaktira sa Ša kako bi mu poslala poruku da to nisu istine, sa obzirom na to da je učesnicima rijalitija onemogućeno da komuniciraju s vanjskim svijetom. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.