OTVORENA I DIREKTNA

Vesna Đogani: Meni niko ne treba, ne želim da sa mnom neko bude iz sažaljenja

Otkrila da li bi prešla preko prevare i priznala da ima udvarače

Popularni bračni par. Instagram

A. Zukić

14.5.2021

Pjevačica Vesna Đogani je u centru medijske pažnje nakon snimka koji je objavljen u emisiji “Paparaco lov”, na kojem je suprug Đole Đogani navodno vara sa njihovom porodičnom prijateljicom i menadžericom.

Vesna Đogani: Meni niko ne treba. Instagram

Vesna i Đole tvrde da prevare nema, te da se u automobilu dogodio samo poljubac iz zahvalnosti, a Đoletova supruga sada otkriva za da li bi ga ostavila da je zaista prevario.

- Da. Meni apsolutno niko ne treba. Ne želim da neko sa mnom bude iz sažaljenja, zato što moramo, zbog imidža, onda bismo ušli u neki drugi proces, kako to da riješimo, morali bismo da porazgovaramo sa psihoterapeutom, sa bračnim savjetnikom da vidimo da li je to prava ljubav ili nije, ali šta bi bilo kad bi bilo. Nećemo sad o tome. Ja ne bih željela da živim sa nekim ko me je prevario, ali ni on ne bi želio da živi sa nekim koga je prevario - rekla je Vesna pa se osvrnula na brojne poruke udvarača koje dobija na društvenim mrežama proteklih dana.

- Ljudi, da li ste normalni? Još uvijek sam zauzeta i nemojte da mi se udvarate. Čak i ako budem slobodna u nekom momentu, ne daj Bože, nemojte da mi se udvarate na taj način. Sigurno u tom momentu ne bih tražila nekog novog – objasnila je ona u emisiji "Ekskluziv".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.