PROJEKTI

Lili Džejms otkriva sve tajne seks-bombe Pamele Anderson

Glumica Pamela Anderson i roker Tomi Li bili jedan od najkotroverznijih parova 90-tih, a sada dobijaju svoju seriju

N. Ajnadžić
 • Džejms kao Pamela Anderson

  Džejms kao Pamela Anderson

  Foto: Agencije


Gledaoci će uskoro imati priliku da uživaju u seriji o Pameli Anderson i Tomiju Liju (Tommy Lee) pod nazivom "Pam & Tommy".

Televizijska mreža Hulu je objavila fotografije iz ove serije o braku i turbulentnoj vezi Lija i Anderson, uključujući i to kako je nastao i kako je objavljen njihov privatni snimak iz kreveta.

Seks-simbol

Najavljena je kao neki derivat komedije, a glumica i roker nisu učestvovali u njenom snimanju. Glavne uloge igraju Lili Džejms (Lily James) i Sebastijan Sten (Sebastian) kao Pamela i Tomi, i oboje su ih toliko dobro „skinuli“ da su potpuno neprepoznatljivi.

Također, u seriji se pojavljuje i Set Rogen (Seth), i to kao Rand Gotjer (Rand Gauthier), čovjek koji je ukrao i objavio video. Rogen je ujedno jedan od producenata.

 • Sebastijan Sten kao Tomi Li

  Sebastijan Sten kao Tomi Li

  Foto: Agencije


Bilo je zapravo pitanje vremena kada će neko ekranizirati romansu jednog od najupečatljivijih parova iz devedesetih. Pamela je u to vrijeme bila najtraženija djevojka u Holivudu koja je poslije „Anđela pravde“ zacementirala status seks-simbola igrajući u seriji „Baywatch“.

Tomi Li je u međuvremenu bio slika i prilika rokera. Svirao je bubnjeve za „The Motley Crue“, redovno uzimao drogu, non-stop mijenjao grupe... Sreli su se u jednom klubu u Los Anđelesu i poslije šest sedmica poznanstva su se vjenčali. Cijeli njihov brak je bio sve osim konvencionalan.

Dvoje djece

Umjesto burmi razmijenili su tetovaže, on je bio izuzetno ljubomoran, u nekoliko navrata nasilan pa je završio i na sudu. Prije nego su dobili dvoje djece neko im je ukrao privatne slike koje su objavljene u francuskom i holandskom „Penthouse“ magazinu, što im nije previše smetalo, ali kada im je ukraden videosnimak sa seksom, podigli su tužbu i dobili 10 miliona dolara.

Bez obzira na to, snimak je bio objavljen i šteta je učinjena. Postao je viralan.

Njih dvoje su se u međuvremenu razveli, ali je Tomi i dalje pokušavao da kontrolira Pamelu pa je čak došlo do sukoba između njega i starijeg sina.

 • Anderson i Li: Najtraženija djevojka Holivuda i slika i prilika rokera

  Anderson i Li: Najtraženija djevojka Holivuda i slika i prilika rokera

  Foto: Arhiv


Nevjerovatna sličnost

Na fotografijama sa seta vide se dvoje glavnih glumaca koji su do detalja „skinuli“. Posebno na fotografiji gdje je glumica, koju inače poznajemo po seriji „Downton Abbey“ i filma „Rebecca“, jasna je njena sličnost s čuvenom Pamelom i to u crnom kostimu.

Mnogi su ostali potpuno iznenađeni jer bez plave kose i šminke Lili uopće ne liči na Pamelu. I Sebastijan Sten, koji je igrao u filmovima o „Kapetanu Americi“, također, dosta dobro igra Tomija Lija i kopira njegov rokerski izgled.

NA VRH

Podijeli članak na