PROJEKTI

Lili Džejms otkriva sve tajne seks-bombe Pamele Anderson

Glumica Pamela Anderson i roker Tomi Li bili jedan od najkotroverznijih parova 90-tih, a sada dobijaju svoju seriju

Piše: N. Ajnadžić

9.6.2021

Džejms kao Pamela Anderson. Agencije

Gledaoci će uskoro imati priliku da uživaju u seriji o Pameli Anderson i Tomiju Liju (Tommy Lee) pod nazivom "Pam & Tommy".

Televizijska mreža Hulu je objavila fotografije iz ove serije o braku i turbulentnoj vezi Lija i Anderson, uključujući i to kako je nastao i kako je objavljen njihov privatni snimak iz kreveta.

Seks-simbol

Najavljena je kao neki derivat komedije, a glumica i roker nisu učestvovali u njenom snimanju. Glavne uloge igraju Lili Džejms (Lily James) i Sebastijan Sten (Sebastian) kao Pamela i Tomi, i oboje su ih toliko dobro „skinuli“ da su potpuno neprepoznatljivi.

Također, u seriji se pojavljuje i Set Rogen (Seth), i to kao Rand Gotjer (Rand Gauthier), čovjek koji je ukrao i objavio video. Rogen je ujedno jedan od producenata.

Sebastijan Sten kao Tomi Li. Agencije

Bilo je zapravo pitanje vremena kada će neko ekranizirati romansu jednog od najupečatljivijih parova iz devedesetih. Pamela je u to vrijeme bila najtraženija djevojka u Holivudu koja je poslije „Anđela pravde“ zacementirala status seks-simbola igrajući u seriji „Baywatch“.

Tomi Li je u međuvremenu bio slika i prilika rokera. Svirao je bubnjeve za „The Motley Crue“, redovno uzimao drogu, non-stop mijenjao grupe... Sreli su se u jednom klubu u Los Anđelesu i poslije šest sedmica poznanstva su se vjenčali. Cijeli njihov brak je bio sve osim konvencionalan.

Dvoje djece

Umjesto burmi razmijenili su tetovaže, on je bio izuzetno ljubomoran, u nekoliko navrata nasilan pa je završio i na sudu. Prije nego su dobili dvoje djece neko im je ukrao privatne slike koje su objavljene u francuskom i holandskom „Penthouse“ magazinu, što im nije previše smetalo, ali kada im je ukraden videosnimak sa seksom, podigli su tužbu i dobili 10 miliona dolara.

Bez obzira na to, snimak je bio objavljen i šteta je učinjena. Postao je viralan.

Njih dvoje su se u međuvremenu razveli, ali je Tomi i dalje pokušavao da kontrolira Pamelu pa je čak došlo do sukoba između njega i starijeg sina.

Anderson i Li: Najtraženija djevojka Holivuda i slika i prilika rokera. Arhiv

Nevjerovatna sličnost

Na fotografijama sa seta vide se dvoje glavnih glumaca koji su do detalja „skinuli“. Posebno na fotografiji gdje je glumica, koju inače poznajemo po seriji „Downton Abbey“ i filma „Rebecca“, jasna je njena sličnost s čuvenom Pamelom i to u crnom kostimu.

Mnogi su ostali potpuno iznenađeni jer bez plave kose i šminke Lili uopće ne liči na Pamelu. I Sebastijan Sten, koji je igrao u filmovima o „Kapetanu Americi“, također, dosta dobro igra Tomija Lija i kopira njegov rokerski izgled.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.